Fenerbahçe'nin 2009-2010 Sezonu Avrupa Ligi İstatistikleri


Fenerbahce SK

Ön Eleme Maçları


1. Maç:FenerbahçeHonvéd
: 5-1

2. Maç:HonvédFenerbahçe
: 1-1

3. Maç:SionFenerbahçe
: 0-2

4. Maç:FenerbahçeSion
: 2-2

Grup ve Eleme Maçları


1. Maç:FenerbahçeTwente: 1-2

2. Maç:SheriffFenerbahçe: 0-1

3. Maç:SteauaFenerbahçe: 0-1

4. Maç:FenerbahçeSteaua: 3-1

5. Maç:TwenteFenerbahçe: 0-1

6. Maç:FenerbahçeSheriff: 1-0

7. Maç:LilleFenerbahçe: 2-1

8. Maç:FenerbahçeLille: 1-1


Ön Eleme Maçları İstatistikleri

09-10 Avrupa Kupasi On eleme

Grup ve Eleme Maçları İstatistikleri

09-10 Avrupa Kupasi




6 comments:

  1. Mitya dedi ki...

    Trajik. Son 8 avrupa kupasi macinda - ki rakiplerin kalitesi belli - atilan gol sayisi 10. Bu maclarin yedisinde takim sadece bir gol bulabilmis. Oysa henuz iki sene evvel fenerbahce sampiyonlar liginde oynarken 6 macta 8 gol atmis, iki deplasmandan - psv, inter - golsuz donmus, bu golleri geri kalan dort maca sigdirmisti. Hadi bugun ellerinden geleni yaptilar, bugun sahaya cikan kadroyla macin bitmesine bes dakika kala eli ayagi oldukca duzgun bir takimi eleme noktasindaysaniz, o zaman yuklenmemek gerek. Ama iki sheriff macinda atilabilen toplam iki gol?

    E tabii asil sorun bugun sahaya o kadroyu cikartma olanagi yaratanlar. Emre'ye, Alex'e acidim bir ara. Gelseler bizim arada sirada oynadigimiz hali saha maclarina katilsalar farki olmazdi. Lutfen biri su selcuk'u gondersin - takim hucuma kalkacak, nadir bir kontra olasiligi var, topu ayaginda eveledi, geveledi, sonunda duzelttigini zannedip topu soyle guzel bir depiverdi, tac.

  2. turkuaz0707 dedi ki...

    Futbol sonuç oyunu olmaktan çıkmış da bizim haberimiz mi yok? dakika 80 küsur. sana gerekli olan 1-0'lık skoru koymuşsun cebine.rakip de yavaş yavaş umudunu kaybetmek üzere. sahada hayalet gibi dolaşan alex'i oyundan alman gerekirken, (birincide pas geçip guiza'yı çıkartmışsın zaten) aaa o da ne, semih oyuna giriyor ve sol iç oynayan hem de iyi oynayan defansif deniz çıkıyor. İnanılır gibi değil.oraya kim geçiyor biliyor musunuz? ortada hayatının futbolunu oynayan emre. sonra ne mi oluyor emre o dakkadan sonra bitiyor.ve o kanattan gelen kontrada bilica'nın klasik faullerinden birini görüyoruz.hareket, bursadaki kupa maçında volkana yaptığı penaltının cezasahası dışında olanın aynısı. adamın ayağını soktuğu her top gol oluyor zaten fener kalesinde. neticede o duran top gelip gol olyor. faul nerde oluyor? çıkan deniz'in bölgesinde. alex efendi oyundan çıkmasın diye çok saçma 2 değişiklik yaptı daum ve o muhteşem seyirci ile emrenin emeklerine kan doğradı. Tıpkı 3 gün önce bursa maçında sakatlanan özer'in yerine sağ içe gökhan gönülü çekip hem orayı hem de fenerin sağbekini çökerttiği gibi.tüm olumsuzluk ve imkansızlıklara rağmen tur gelmişti inanın. ama daum ve bilica'nın gudumsuz ayağı müsaade etmedi. Yazık oldu...

  3. Sekhranikos dedi ki...

    Tur gider, şampiyon olunmaz vs bunlar olabilecek şeyler. Lakin benim sinirimi oynatan her maçı rakip farketmeksizin ne ulan şimdi yedik ha yiyecez modunda izlemek. Daumun takımı bu olamaz gibime geliyor çünkü daumun şampiyonluğu kaçırdığı son senesinde dahi ŞL maçları dahil nasılsa atarız tadında maç izliyordum. Benmi o zaman iyimser idim yoksa şimdi mi kötümser oldum bilemiyorum canlar.

    Lakin gol geldikten sonrada rahat değildim gol yedikten sonrada. hiç rahat değilim. bu araganos sonrası ben fenerin her maçında kesin yeriz modunda maç seyrediyorum.

  4. Zeyno@himmlisch77 dedi ki...

    Baroni'nin goldeki pozisyonda orta sahada Bilica'dan önce Lille'li oyuncuyu düşürmemesi, Daum'un yanlış oyuncu değişikliği tercihleri bence turu kaybettiren etkenler oldu

  5. memduh95 dedi ki...

    Hala koşuyor diye Güiza diyenler, Semih'le istatistiklerine bakıp bi fikir edinsinler iyisinden şöyle.

    Dün akşam Forlan'a bakıyorum, ne biçim rölanti adam bu dedim, öylesine oynuyor sanki. 2 dakka sonraki golü malum.

    Bilica içinse nasıl bi kategori açmak gerek bilemiyorum. Antalyalı Yalçın naif, Bekir de stoper kalıyor yanında, daha ne olsun.

  6. Mitya dedi ki...

    @turkuaz

    oncelikle benim anladigim kadariyla deniz yoruldugundan dolayi zaten cikmak istiyordu. ikincisi, emre deniz'in yerine gecmedi - vederson sol beke kaydi, emre onun onune, sol one gecti. yani deniz-vederson yerine sol kanatta vederson-emre ikilisi yer aldi. ucuncusu alex'in cikmamasindan normal bir sey olamaz, cunku yenecek bir gol durumunda gerekli olan ikinci gol icin deniz'in bindirmelerine umut baglamaktansa her ne kadar kotu oynuyor olursa olsun alex'e guvenmek daha makul.

Yorum Gönder