Yine Kötü Adam Biz Olduk


gel bakalim

Kovulan hocaları, şimdiki hocaları, futbolcuları, başkanları, yöneticileri, eski yöneticileri, taraftarları... Hiçbirinin ağzından Kadıköy iki aydır düşmüyor. "Biz geliyoruz siz neredesiniz", "Final oynarsak stadı yıkarlar", "Kupayı alıp bayrağı dikeriz"ler havada uçuşuyor. Daha çeyrek final bile göremeden elenince suçlu yine Fenerbahçe yönetimi, ezik yine Fenerbahçe taraftarı, ayıplanan yine antu oluyor. Aşağıdaki haberlerden sonra bu yapılanlar az bile...

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Kupası'nı kazanmaları durumunda sürprizleri olacağını belirterek, "Souness’dan o efsane bayrağı isteyebilirim! Hatta o bayrağı stadın tam ortasına dikebilirim" dedi.
G.Saray yöneticisi Harun Üstünel, "Hedefimiz, büyük transferler yapıp 2009 yılında Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kazanmak ya da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin üstüne çıkmak" dedi. Sarı kırmızı yönetici "Yeni bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Amacımız bu sezon takımı hazır hale getirmek. 2009 yılında Kadıköy'de UEFA Kupası'nı kazanmak ya da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığımız derecenin üstüne çıkmak istiyoruz. Bütün hazırlıklarımız bu yönde gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız transferler, genç futbolcularımız ve yapılanmamız bu hesaplar üstüne kurulu. Kadıköy'de kupa kaldırmak taraftarımıza verilebilecek en büyük armağan olacak" şeklinde konuştu.
Sarı-Kırmızılı kulüpte uzun yıllar yöneticilik yapan Ergun Gürsoy’dan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında çarpıcı açıklamalar... Kanal A’ya konuşan Gürsoy, Cim Bom’un Avrupa kupasındaki yürüyüşünü gururla seyrettiğini belirterek, “Galatasaray işi gücü bıraksın, UEFA Kupası’na odaklansın demekle iş olmuyor elbette. Ama takım UEFA’da finale kalırsa, ikinci bir Souness vakası yaşanır ve Galatasaray bayrağı, Şükrü Saracoğlu Stadı’na dikilir” ifadesini kullandı.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme turundan dönmelerinin Galatasaray'a yakışan bir sonuç olmadığını belirtti ve UEFA Kupası'ndaki hedefi gösterdi: "Hedef artık Kadıköy'de final oynamak. Kadıköy'de final oynamak bizim için çok anlamlı olur"

UEFA kupasının adını Kadıköy'de final yap, ne amaçla olduğu belli onlarca açıklama yap, şimdi de sana yapılanlara kız, hadi ordan.

Kaynaklar

1. Skibbe
2. Ergun Gürsoy
3. Haldun Üstünel
4. Adnan Polat


2 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    Bravo. Üzüleceklerse adam akıllı üzülsünler ama sağa sola salça olmak, ağlaklık yapmak ne oluyor be. delikanlı olun 2 dakika demek istiyorum sadece. hamburgeri yedik diye manşet atılcaktı yarın gazetelerde hamburgere meze oldular ama.

  2. petit dedi ki...

    Bunda ayıplık, eziklik bir durum yok. Dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğim GS-FB rekabeti var ortada. Hatta bana göre doğalı, olması gerekeni bu. Sonuçta basın yıllarca "Dostluk kazansın" safsatasıyla uyuttu bizi. Oysa sen Fener'in ben G.Saray'ın kazanmasını istedim hep. Bu sonsuza kadar da böyle gidecek.

Yorum Gönder