Travmatoloji Uzmanı ve Ortopedistin Dostu Süper Lig Sunar


özer

Aşağıda üç video var. Burak Karaduman'ın Fenerbahçe maçı icraatları. Özer'in ayağını kırdığı pozisyon hiç öyle pozisyon icabı falan gibi görünmüyor. Ayağını kırayım diye gitmiyordur ama ya bu topa vururum ya da çok sağlam indiririm ve maçın devamında bu şekilde topla ilerlemeye cesaret edemez diye gidiyor. Kasıtlı faul dediğimiz de böyle bir şey zaten, yoksa gidip ayak kırmak için tekme atan futbolcuyu sezon boyu 3 kere bile göremeyiz. Hiçbir futbolcu kaleden o kadar uzaktan ortada bir şey yokken çift ayakla dalmaz. Kötü niyetli şekilde gelmiş ve sonuçta Özer'in ayağını kırdı. Üçüncü videoda yine aynı oyuncu neredeyse Emre'nin ayağını kırıyordu, Emre fark etti ve ayağını son anda çekerek kurtardı. İlk pozisyonda direkt kırmızı kart görmesi gerekirken sarı kart bile görmedi, Emre'ye yaptığından sonra ise sarı kart gördü. Bu maçı atılmadan tamamlamayı başarabildi.

Özer'e geçmiş olsun, böyle bir adam yüzünden yine 3 ay antrenmana bile çıkamayacak. Şanssızlık falan deniyor ama şanssızlık görmüyorum ben pozisyonu izlerken. Geçen seneki Diyarbakırspor deplasmanını yağan taşlardan birisinin Özer'e çarpmasıyla hatırlıyorum. Ahı tutmuşsa Diyarbakır'ın düştüğü hallerin Ziya Doğan'ın takımının başına da gelmesini çok isterim. Bu maçı da Özer'in kırılan ayağıyla hatırlayacağız. Bu kasaplığın bitmesi için ne mi yapmak gerek? Çok şey var ama önce şu hakemler "sözlü uyarı"dan vazgeçecekler.








10 comments:

  1. Unknown dedi ki...

    Midem bulandı...

  2. Arkhe dedi ki...

    Allah hepsinin belasını versin. Ayağı kırılsın, en az Özer kadar sahalardan uzak kalsın.

    Yeter ulan.

  3. LosTurcos dedi ki...

    Leş gibi hoca, leş gibi topçu.

  4. Ftenoz dedi ki...

    Ziya Doğan bir de utanmadan Aykut Hoca maç sert geçecek dediği için "şark kurnazlığı" yapmakla suçluyor. İnsan kendi futbolcularının yaptıklarını görür de utanır biraz...

  5. medgallis dedi ki...

    pvh candır. ikisi de...

  6. Sekhranikos dedi ki...

    Hakemlerden öte ziya doğan ve türevi humanoidler siktirip gitse daha iyi olacak. hakemlerde emin olun daha rahat maç yönetirler.

  7. azapaza dedi ki...

    sadece özerinki de değil ki,dia'nın iki pozisyonu var dikkatle izlenirse neredeyse nokta hedef belirlenip sallanan tekmeler ve araya almalar.yazık insaf yahu.hadi içinizde nefret vardır ama hiç mi insanların ekmek yediği mesleğine saygınız yok.bir de maç sonu ziya doğan diyor ki şark kurnazlığına gerek yok.allahım sen sabır ver ne diyelim.

  8. ALİ VW dedi ki...

    insanlik olmus. sanki harbe gidiyor adam; o nasil darbedir oyle. Allah mustehakini versin bu adama

  9. Unknown dedi ki...

    Tiksinti uyandırıyor bende böyle futbolcular. Siz asıl bu hafta Galatasaray maçında Servet'i izleyin. Semih'i indirmişti bir maçta. Bu seferde niang'ı indirir emin olun :)

  10. Sekhranikos dedi ki...

    İşin en garip yanı türkiyede bu işleri yapan futbolcularında hep aynı kişiler olması. Bu ve benzeri adamlar arasından milli olabileni yaklaşanı dahi yok o zaman neden bunları güzelce tasviye edemiyoruz?

Yorum Gönder