Dev Hizmet: Lazerciyi Bulduk



Papazın Çayırı olarak yönetimin ısrarlarına dayanamadık ve lazerciyi bulduk. Son teknoloji aletlerimizle maç görüntülerini inceledik ve lazerciye zoom çekerek kimliğini açığa çıkardık. Yukarıda zoomladığımız halini yayınladığımız lazercinin fotoğrafını ve açık adresini kulübe ve emniyete faksla ilettik. Şimdi onlar düşünsün...


6 comments:

  1. fenerlihüseyin dedi ki...

    Alkışlıyorum (!) sizi sayın duyarlı muhbir Fenerbahçe vatandaşı .

    Sahada kaburgası zedelenecek kadar dayak yiyen futbolcusunun hakkını aramayan ama taraftara başka dünyaların insanı muamelesi yapan yönetimimize ise "aferin aynen devam" diyorum.
    Maçın 80. dakikasında bir 6S maçında taraftarı gaza getirmek için hoparlörden yaptırdığınız o "şey" sizi bilmem ama benim canımı acıttı.
    6S maçı yahu !

  2. Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

    oha bunu da mı eleştiriyorsunuz? lazer kadar aptal bir şey yok.. iyi yapmış yönetim..

  3. PVH dedi ki...

    Cengizhan, kusura bakma sana sorariz bir dahaki sefere. fenerlihüseyin yazmis yukarida ben tekrarlayayim, stadin her yerinde kameralar doluyken resmi siteden muhbirlik icin cagri yapmak acizliktir. Gecen seneki anons rezaletinin uzerine hala anonsla tezahurat baslatabilecek capi olan adamlar once kendi pisliklerini bir temizlesinler, sonra pislik yapanlari ispiyonlamaya gelir sira.

  4. Sekhranikos dedi ki...

    Her bokumuz tamdı bir fıstıklısı eksikti. süper olduk.

  5. sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

    Yönetimin canı cehenneme
    kendi taraftarını fişleyen yönetimden ne bekleyebiliriz ki
    aziz yıldırım seninde canın cehennneme!!!

  6. Burçe dedi ki...

    0_o

Yorum Gönder