Hani Verdiğin Sözler?



Gerçi Kemal'i bırakmasak değil on, yirmi sene daha kulübede gol sevinci yaşayıp topçuların doğum günlerinde antrenmana giderken marketten on ikilik yumurta kolisiyle iki kilo un alırdı ama ya sen Tuncay? Yaş geliyor otuza, bu saatten sonra dönsen ancak tamamlarsın on seneyi. "10 yıl daha" derken bir süreklilik anlamı da var da hadi onu görmezden gelelim. Seneye gel de altı sene oynayıp ona tamamla bari. Bitince otuz beş oluyorsun zaten, sonra emekli olursun.


9 comments:

  1. Sıradanbirblog dedi ki...

    Orada yokolup gidiyorsun Tuncay, gel yuvana. Takımının kaptanı, ağabeyi, golcüsü ol.

  2. fenerlihüseyin dedi ki...

    Tuncay yazık etti hem kendine hem bize...
    Çok kızıyorum ona .

  3. Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

    hakikaten askerden kaçacam diye sürünüyor adam.. hadi oynasa neyse kadroya bile giremiyor yazık..

  4. aydın dedi ki...

    Gitmekle en iyisini yaptı.İhtiyacı olana Aziz'den şampiyonluk istenen ülkede durmamalı.
    Badem bıyıklıların iteklediklerinin şampiyon olduğu, yerlerde sürünenlerin 2-3 transferle kuyudan çıkarılıp sözbirliği edilmişçesine yağlanıp ballandığı sikimsonik spekülasyon manyağı ligde duracağına vasat İngiliz takımında yedek olsun daha iyi.

  5. Sekhranikos dedi ki...

    @aydın

    doktor bu ne?

  6. nohut dedi ki...

    nihat kahveciye bakınca tuncayın geleceğini görmek mümkün , ha tuncay avrupada onun kadar başarılı olamadı ve olamaz ama gün gelip tuncayın kadıköyde ıslıklanmayacağını kimse garanti edemez.

  7. linguisticsfc dedi ki...

    valla selçuk oynadıysa yıllarca bu takımda ve şu an da ilk 11de alternatifsiz bir adamsa.. kemal de hayli hayli oynardı şu takımda ya. antepteyken deli fişekti adam keza ümit milli takımdayken de.

  8. Sosyal_FB dedi ki...

    İngiltere'de gece 2'de telefonla arayıp, uykusundan ayağına çağıran yöneticiler olmuyordur sanırım :) Futbolcu tayfasına zerre sevgi ve güven duymuyorum ama onların da sıtkı var, sıyrılıyor demek arada :)

  9. Sekhranikos dedi ki...

    Ayrıca tuncaya kızsamda stoke küçük takımda olsa elin gürcistanında gürcü kanalları rus kanalları stokeun maçını verirken "süper" ligimizin derbisi sallayan yok. haliyle vitrin stokeda bile fenerden iyi.

    dönmesi içinse dönmesin birader. sevmiyorum böyle takımda oynarken kessen sarı laci akar diyip 3 gün sonra değişenleri. Kalsın orda kümeye oynasın.

Yorum Gönder