Aliağa Maçı


d. smith

Maçtan önce Galatasaray'ın 12 yıldır kazanamadığı Karşıyaka deplasmanından bir kez daha mağlup dönmesi normal sezonu ikinci bitirme konusunda umutlarımızı arttıran bir gelişme oldu. Maça Prledziç'i bir numara oynatarak başlattı Tanjeviç. Ömer Onan'ın ilk çeyrekteki arka arkaya sayılarıyla öne geçtik ikinci periyodun başında. Aliağa biraz toparlanır gibi olup farkı 15'lerden 7 -8 sayılara indirse de ilk yarıyı 1-3-1 yarı saha yardımlaşmalı alan savunmasıyla 50 sayı atarak bitirdik.

14 sayılık farkla gidilen devre arasından sonra ikinci yarıya da 8-0'lık seriyle başlayınca maç koptu ve geri kalan bölüm formaliteye döndü. Semih'deki iki maçtır süren çıkışın sürmesi sevindirici(18 sayı, 9 ribaunt), Oğuz'un dış atışlarındaki isabet oranı dikkat çekici ama bu onun potadan uzaklaşmasını meşrulaştırıcı bir neden olmamalı. Yakın atışlarda son 4-5 maçtır Oğuz bir türlü istediği oranı yakalayamıyor, bu onu psikolojik olarak da daha çok dışarıya çıkmaya itiyor olabilir. Preldziç takımın en yaratıcı oyuncusu, kendisine güveni tam olduğu anlardaki bütün penetrelerinin sonunda doğru adamı buluyor ama kritik anlarda bu penetreler top kaybıyla da bitebiliyor Efes maçında olduğu gibi. Takım için en önemli gelişme ise sezon başından beri bir türlü istikrarlı katkı veremeyen Devin Smith'in artık hem hücumda hem savunmada gerekli katkıyı vermeye başlaması. Uzun süre sonra açık farklı bir galibiyet almak oyunculara iyi hissettirmiştir kendilerini.Haftaya Ankara'da çok önemli bir Telekom maçı bizi bekliyor. Umalım son iki haftalık çıkış Ankara da da devam etsin.

VOLEYBOL NOTU: CEV Cup 'da bayan takımımız Novarra'ya 3-0 yenildi yarın 3.lük maçı oynayacağız. Önemi ne olursa olsun sonuçta bir Avrupa Kupasında yarı final oynayan bir takımın maçı nasıl canlı verilmez anlamak mümkün değil. Fenerbahçe Televizyonu ne işe yarar acaba.



0 comments:

Yorum Gönder