Kaybedenler Kulübü Yıl Sonu Programı



Her yıl geleneksel olarak yapılan Kaybedenler Kulübü yıl sonu programı bu yıl iki branşta gönüllerin şampiyonu olan Galatasaray’ın evsahipliğinde gerçekleştirildi. Çırağan Sarayında yapılması planlanan program Kaybedenler Kulübünün kurucu üyesi Yıldırım Demirören’in "amatör şubelere çok masraf yapıyoruz karşılığı yok" ricası üzerine Ümraniye 57 Nolu Sınırlı Sorumlu Kamyoncular Lokalinde düzenlendi.

Geceye erkek voleybolda gönüllerin şampiyonu olan Arkas, kadınlar voleybolunda gönüllerin şampiyonu olan VGSTT, erkek basketbol ve kadın basketbolda gönüllerin şampiyonu olan Galatasaray ve futbolda gönüllerin şampiyonu olan Trabzonspor oyuncu ve yöneticileri katıldı.

Milli takım kampında bulunduğu için geceye katılamayan Galatasaray Medical Park kadın basketbol takım kaptanı Işıl Alben gönderdiği mesajda ”gönüllerin şampiyonu olacağımızı ilk kez Abdi İpekçi’de son topta yaptığım steps sırasında fark ettim, benim hatamla gönüllerin şampiyonu olmamız kariyerim açısından çok önemliydi" dedi.

Gecede tüm gönüllerin şampiyonları adına konuşan Trabzonspor başkanı Sadri Şener 61. Hükümetin 06 plakalı Ankara’da kurulmasının kafaları karıştıracağını, hükümetin Trabzon’da kurulmasının daha uygun olacağını belirtirken, gece sonunda gelen faturaya da gerekli mercilerde itiraz edeceklerini belirtti. Kamyoncular Derneği’nin Aziz Yıldırım’ın etkisinde kaldığını dile getiren Şener, böyle bir gecede sahneye çıkan grubu da beğenmediğini belirterek keşke daha net notalarla söyleselerdi o zaman biz de alkışlardık diye sözlerini noktaladı.

Gecede Arkas’ın Brezilyalı smaçörü Agamez’i Portekizce konuşurken gören Yıldrım Demirören’in futbol takımı için tam aradığım uzun boylu forvet hem de Portekizliymiş diyerek Brezilya’lı voleybolcuya 2+1 yıllık sözleşme imzalatmaya kalkması davetliler tarafından son anda önlenirken VGSTT koçu Giovanni’nin siparişini geç getiren garsona orta parmak işareti yapması sonrası yaşanan kısa süreli gerginlik kulübün en yeni üyesi Ünal Aysal’ın konuşmasıyla giderildi.

Aysal Fenerbahçe yenilgilerine uyum sağlamak için belli bir zamana ihtiyaçları olduklarını ama kısa sürede bunu başarmak için tüm yönetim kurulu olarak çalışacaklarını belirtirken çeşitli branşlarda temsili Fenerbahçe galibiyetleri ve Fenerbahçe formasının yakılmasıyla tören sona erdi.


6 comments:

  1. gurkan dedi ki...

    erkek basket takimimiza hala cok kirginim, bizi 2 kez su kedi kopeklere rezil ettiler. bu serinin 4-0 bitmesi gerekirdi. bu ayibi artik seneye Final 4'daki sampiyonluk ile temizlerler insallah:)

  2. Adsız dedi ki...

    şampiyonluk gitti panpa :(

    http://i52.tinypic.com/2ronqfm.jpg

  3. feneraki dedi ki...

    Biz ne demiştik 2 gün önce? "futbolik.net dedi ki...
    16 Haziran 2011 19:09

    Nedir bu panik havası anlamış değilim. GS'li eleman balına o basketi atmasa bugün methiyeler düzülecekti bu takıma. Abdi İpekçi'de kazanır, şampiyon olur, maç bitimiyle başımızda havlularla soyunma odasına koşarız."

    Selametle...

  4. jbck dedi ki...

    Ali Koç'un annesine dahi küfür edecek kadar zıvınadan çıkmış bir insan sürüsünü geçen maç Oğuz tahrik etmişti, acaba dün Ukic mi tahrik etti? Bir söz de spormax şuursuzlarına, gidin GSCC'nlu arkadaşlarınızla beraber ağlayın, hazımsız herifler. Ligde 8 maç yenilgi almış, Eurocup'ta kendinden daha gucsuz takımların olduğu bir gruptan çıkamamış, Olin Edirne'den çekinmiş bir takımı öve öve bitiremediler. Acaba Efes dingillik yapmasaydı bu sezon orada olabilecek miydi GSCC?

  5. savcu dedi ki...

    cok begendım. bu guzel yazı ıcın tesekkur edıyorum..

  6. FenerMANIA dedi ki...

    Sezonun tum branslara hitab eden logar kapagi niteliginde bir yazi..

Yorum Gönder