Bursaspor Dokunulmazlığı



Geçen sene spikerler gevrek gevrek gülerek Bursaspor kalecisinin Avrupa'nın bilmem kaçıncı golcü kalecisi olduğunu falan sayardı her maçta. İki haftada bir penaltı atan bir takım için çok anormalmiş gibi. Fenerbahçe geçen hafta Kasımpaşaspor'a karşı tam "30 hafta sonra" penaltı kazanmıştı örneğin. O yüzden Fenerbahçe kalecisinin gol kralı olma şansı yok. Ne kadar ilginç, bu hafta da Bursaspor maçında olaylar olmuş. Şükredelim bu hafta bedava 3 puan yok.

Hüseyin Çimşir canı sıkıldığı için mevzu çıkarıyor, önce rakibi fırlatıyor, sonra yumrukluyor (yukarıda salladığı yumruğun fotoğrafı), sonra kendisine kesin olarak kırmızı kart gösterilmemesi fermanı bulunan Volkan yine kavgaya karışıyor, önce sırttan itiyor, sonra da (aşağıda gösterilen) yumruğu rakibin boynuna indiriyor. Sonuç ne? Sarı kart ve dövdükleri adam da sarı kart görüyor. Devlet bakanı Faruk Çelik bu pozisyonlar hakkında ne düşünüyordur? Rica edelim maratonda analiz etsin.




10 comments:

  1. 9.15 dedi ki...

    Hocam fotoğraflar süper. Ellerine sağlık valla.

  2. ALİ VW dedi ki...

    anadolu'dan cikan sempatik sampiyon! olmalarindan sebeptir herhalde...

  3. Rehavet dedi ki...

    cimşir, "beyaz bereliler"dendir zaten, bu tayfanın yaptıklarının yanlarında kalması racon gereği oluyor.. diğer yandan bursa'nın golcü kalecisine ilişkin iskoç medyasının fotomaç muadilinden dakika ve skor veriyorum: VANNKS A LOT!

  4. niko dedi ki...

    Çok fazla gündeme gelmemekle birlikte, geçen sene kadıköy'de 3-2 kaybettiğimiz maçta, 2-0 öndeyken sarı kartla oyanayan volkan şen'in alexe attığı dirseğin görmezden gelinmesi var mesela. 40. dakika civarındaydı pozisyon, volkan orda atılsa o maç döner miydi o şekilde diye sorası geliyor insanın.

  5. PVH dedi ki...

    İskoç devlet bakanı Farrow Steel: Kalecilerin performansına bakınca Şampiyonlar Liginin temiz olduğunu söylemekte zorlanıyorum.

  6. Sıradanbirblog dedi ki...

    Klasik türk spor kültürü. Türk sporcusu ya kurbandır hakkı yenmiştir hep. Hak ettiği fırsatları bulamamıştır.
    Yada kraldır, eşsizdir. Diğer herkes onun yanında vasattır. Her şey onunla ilgilidir. Benzesizdir.

  7. fatih dedi ki...

    şampiyon olmak isteyen anadolu takımlarının reçetesi belli aslında.levent kızıl benzeri bir adamı federasyona sokmak. bursa'nın başarısını gölgelemeyelim ama levent kızıl federasyonda olmasa o şampiyonluk biraz daha zor olurdu sanki.

  8. Sıradanbirblog dedi ki...

    istemeden emeklerini ve haklarını yemeyelim. bizim takımımızın geçen sezon ki performansı şampiyonluğu hak edermiydi tartışılır. ama yukarıdaki saçmalığıda ve bursa sporun şımarık oyuncularınıda kınıyorum. Uzağa değil Ergiç le Ömer e baksınlar

  9. Metonet dedi ki...

    haklarını yemeyelim elbet ama, geçen sene fb-gs-bjk gibi, aleyhine hiç hata yapılmadı bursa'nın. 6-0'lık ibb maçı, fb maçı vs. bir önceki sene de sivas'a yapılmamıştı özellikle son es-es maçı. fener'e 2 senedir ibb maçlarında tırpan var nedense.
    bu seneye bakalım. gs maçı. 2.hafta. volkan elliyor, hakem faulü veriyor ama 2.sarıyı çıkartamıyor. 3.hafta sivas maçı aynı volkan 80'de gol atıyor bursa maçı kazanıyor. bir sivaslı çıkıp konuşmuyor bu adam kırmızı yeseydi bu maçta oynamayacaktı diye.
    sonra ne oluyor rangers maçında elle müdahaleyi hakem es geçiyor bursa ağlıyor.
    şimdi bu şartlarda liverpool'dan 8, metalist'ten 4 yiyen 'adam gibi' hocanın, kısmen yedek valencia'dan 4 yemesine ya da olası 6-7-8 farklı man utd maçlarına sevinince ülkeme ihanet mi etmiş oluyorum yoksa sisteme isyan mı etmiş? madem devrim yaptılar 9 yesinler devrim tam gerçekleşsin. varsın 30 sene öncesine dönsün karizmamız. 1-2 sene içinde hasbel kader bir çeyrek-yarı final görür 3 büyüklerden biri elbet.

  10. Adsız dedi ki...

    ivankov guiza dan çok gol atıyor diye alay ediyordun ntv li güntekin onay , rıdvan da demiyordu ki fener yıllardır penaltı kazanamıyor diye !

Yorum Gönder