George Best Superstar



Bu sefer bir George Best anektodundan çok daha fazlası var. 1970 yılında oynanan Manchester Utd. - Coventry City maçında Helmuth Costard deneysel bir çalışma yaparak 16 mm'lik 8 kamera ile tüm maç boyunca boyunca yalnızca George Best'i çekmişti. Bundan önce blogda aynı yöntemle Zidane için yapılan Zidane, Un portrait du 21e siècle isimli filme yer vermiştik. Bu sefer George Best'li ilk versiyonun 9 dakikalık bir kısmını koyuyoruz. Video 3.04'e geldiğinde mükemmel bir çalım ve arkasından harika bir plase ile güzel bir gol göreceksiniz. Hiç görmediğiniz gibi.



2 comments:

  1. dea dedi ki...

    6:25'te "Ohh when the reds go marching in, I wanna be in thats number" tezahuratı duyuluyor. Video da "You will never walk alone" ile bitiyor. Hayırdır inşallah...

  2. PVH dedi ki...

    Calisma guzel de cok zoom yapiyorlar, sahanin neresinde onu bile anlamiyoruz. Yine tek oyuncuyu ceksin ama biraz genis alsin, top nerede, cevresinde kimler var, markajcilari nasil duruyor onlara bakalim. Birisi sunun Alex versiyonunu cekse, ama soyledigim gibi ceksin, cok zoomlamasin.

Yorum Gönder