Heybetinden Sığdıramadık




Fenerbahçe sevgisi baba yüreğidir; ana kucağıdır; yâr saçlarıdır... Fenerbahçe Sevgisi kocamandır, kalbine bile sığmaz.. Fenerbahçe yıkılmaz.



8 comments:

  1. Unknown dedi ki...

    sen ne yaptın ya gece gece. tüylerim diken diken oldu. ne zaman bırakıcam artık izlemicem dedimse, beni geri döndürmeyi başarıyorsunuz.

    Her zaman her yerde en büyük FENER!

  2. NiKBiN dedi ki...

    hangi mac oncesi bu ? bilen var mi ?

  3. Cahit Binici dedi ki...

    16 mayıs 2010 Fenerbahçe - Trabzonspor

  4. HAYATAŞKIM dedi ki...

    Yok BÖYLE BİR TARAFTAR

  5. Unknown dedi ki...

    Büyük Britanya'nın Chicagolu yıldızı Luol Deng demiş ki Hidayet ve Ömer bir iyilik yaparlar artık...EMNİYET SAVCILIK İNTERPOL TBF FİBA KOLKOLA JURNALCİ MEDYA KÜPÜRLERİNE BAKIP SORUŞTURMA AÇARMI ACABA NE DERSİNİZ...

  6. Unknown dedi ki...

    AHLAKSIZ PLATİNİ KESİN KONUŞTU..

    yakında herşeyi görecekmişiz meğer..şu anda fenerbahçe İŞBİRLİKÇİ BİR ÇETEYLE KARŞIKARŞIYA KALMIŞ DURUMDA ..çetenin istanbul ayağı işbirlikçi tffnin başı biçare BRÜTÜS MAA savcılıktan aldığı sözde deliller ve jurnalci medya küpürlerinin satılmış uefa denilen ucubeye akışını sağlama görevini üstlenmiş durumda..
    avrupa ayağında ise şerefsiz allahsız aba altından sopa gösteren uefanın başındaki hak hukuk tanımaz ahlaksız PLATİNİ denen zavallı bulunmakta ayrıyeten bu çetenin içine malesef hepimizin fbli olarak bildiği fbnin ihraç toplantısında arazi olan fakat bu günkü FB YE KARŞI İTTİFAK TOPLANTISINA hernedense icabet eden ŞENES ERZİK de kendini dahil ettirmiştir...

  7. Unknown dedi ki...

    AHLAKSIZ LÜTFÜ ARIBOĞAN MAA PLATİNİ ŞENES ERZİK çetesine ilişkin jurnalci medyada tık yok..hepsi arazi...BRAVO İSVİÇRE FF YE...işbirlikçi tff bundan hicab duyuyormu acaba..bunlarda utanma falanda kalmamış..bundan sora bunların ne hukuk kuruluna ne tahkimine ne pfdk sına güvenilir..

  8. fishersad dedi ki...

    Yaşanan süreçte "anladığımız" pek çok şeyin yanında anlamadıklarımız çoğunlukta, geleceğe ait yorumlar da bundan nasibini alıyor. bir yorumsuzluk durumu had safhada. şampiyonlar ligine iadeden küme düşme isteğine kadar aşırı uçlarda çeşitli yorumlar var. bu halde futbolcuların akıl sağlığını nasıl koruduğunu anlamıyorum. koruyamayan gitti zaten (sadece emenikeden bahsediyorum, diğerleri zorunluluktan biraz). geçen yılki kadro malumumuz, gidenler guiza, emenike, santos, lugano, niang, gökhan, ilhan, okan, volkan... çok gibi ama aslında 3 kişi NİANG, SANTOS ve LUGANO.
    gelenler ise SERDAR, SEZER, ŞAM, ZİGLE, YOBO, HENRY... az kişi ama hepsi gelen hanesinde net. luganonun alternatifi yok ve bence tek kayıp o. bir daha onun gibi hırslı ve takıma katkı yapan defas oyuncusu bulamayız. santos her zaman "savunma anlayışı" ile bir soru işaretiydi. niang ise jaguar kaputlu, caterpıllar motorlu bir hammer gibiydi. tam olarak "niang işte bu" diyemedik. gelenler içerisinde soru işareti olmayan tek futbolcu yobo. ziglerin kalitesi ortada. sezer ve henrynin ise sürpriz seviyede takıma katkısı olabilir. potansiyelleri çok yüksek. iki sırıtan isim ise serdar ve şam. mecburen serdar'ı izleyeceğiz. şam ve o abartmadan sadece basit oynarlarsa takıma orta seviyede katkı sağlarlar.

Yorum Gönder