The Force


Telsim tribunu

aethewulf'un bir rüyası vardı, "Imperial March çalınsa fena mı olur?" derdi. Imperial March değil ama Star Wars film müziği çalınmış. Koreografinin hikayesi şurada, aşağıdaki video da oradan.






3 comments:

  1. aethewulf dedi ki...

    bütün güzel kareografiler, kötü bir futbolla tarihin derinliklerini boyluyor.

    çok üzüldüm bunun bir daha tekrarlanmayacak, fenerbahçe ile özdeş bir slogan haline gelmemesine, "may the force be with you" bu takıma çok yakışırdı. bu maçta olan olaydan sonra sanırım tekrar kullanılmaz.

    yaratıcı fenerbahçe taraftarını da ayrıca tebrik ediyorum, çarşaf açmalı yaratıcılığa karşı ince bir zekanın neler yapabileceğini tekrar tekrar gösteriyorlar.

    velakin neylersin, bizim bey bolu beyi, sen küheylana güzel binsen de kafanı uracak, binmesen de uracaklar, kelle düştükten sonra bu güzellikler ne fayda.

  2. Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

    Bütün bu emekler, cesaretli çabalar.. korkak bir adamın yönettiği takımımız için maalesef. Biz daha iyilerini hakediyoruz!

  3. Burçe dedi ki...

    gözlerim doldu izlerken, müthiş olmuş. bu arada ben de pankartı görünce acaba imperial march da çaldı mı dediydim. imperial march ne güzel gider o stada ya, "may the force be with you" da hiç inmesin isterim.

Yorum Gönder