4 comments:

  1. FASLI dedi ki...

    Sabah sabah mest oldum. Sağol....

  2. medgallis dedi ki...

    o senen fenerbahçe umduğumuzdan çok fazlasını yapıyor,bize bu defa olacak dedirtiyordu. aklımda türkiyede olduğum zamana bir şampiyonlar ligi maçı denk gelirse mutlaka gitmek vardı. ve denk gelen maç da bu maç yani cska maçıydı.
    biletler daha gelmeden alındı. planlar yapıldı. ama rehavet 'abi iş son maça kalırsa n'olur gitme!' diye yalvarmaya başladı. zira uğursuzluğumuz sadece hertha üzerinden değil bir maçına gittik diye amatör ligden çekilen yeşilyurtspor ile de ispatlanmıştı. öncesinde şampiyonluk değilse de şampiyonlar ligi hayali kuran hertha berlin' i küme düşme çizgisinin hemen üzerine kadar itmiştik. (bizim gittiğimiz maçtan sonra dokuz maçta iki beraberlik, yedi yenilgi)
    ilk golü yediğimizde de aklıma ilk gelen rehavetin 'gitme' si oldu. hemen sonra yukarıda videosu olan gol geldi. tam önümde: o top çıktığı en yüksek noktadan, sanki vurulmuş bir kuş gibi sert bir düşüş yaptı doksana. sanki orada topu kendisine çeken bir kuvvet vardı. olduğumuz yerden bakınca avuta gidecek diye endişelendiğimiz top artık goldü.
    sonrasında ise her şeyi bitiren aleksin bilardo golü geldi. banta(uğur) çarptırarak ağlara yolladı topu. hala merak ederim o gol neden uğur'a yazıldı diye. :))
    notgibi: o sezon kasımda gittik hertha maçına ve sezonu kelimenin tam anlamıyla idare etti başkent ekibi.
    geçen yıl gittiğimizde takım şampiyonluğa oynuyordu ve şampiyonlar ligi garantiydi.o maçta nurili dortmund canına okudu hertha' nın. sonra da diğerleri...uefa ya gidebildiler ancak.
    bu arada bu sezon gittiğimiz tek hertha maçının ilk maç olduğunu söylersek rehavetin neden endişelendişi ortaya çıkar sanırım..:))

  3. aethewulf dedi ki...

    lefterin golü daha güzelmiş.

  4. Adsız dedi ki...

    lefter'in golü şu senelerde atılsa bir 10 sene konuşurduk.pele maradona değil bu adamı izleyememek üzüyor beni.bir de can bartu.

Yorum Gönder