Gelene Hoşgeldin, Gidene Hiçbir Şey



Salon sporlarında dünyanın en iyi isimleri transfer ediliyor, bir kaç sene öncesine dek ancak rüyalarımızda görebileceğimiz kadrolar kuruluyor, önümüzdeki sezon birden fazla takımımız branşlarında Avrupa'nın en üst düzey organizasyonlarında final oynarsa bu hiç kimse için sürpriz olmayacak.

Ama ne olursa olsun, 1.5 sezon çalıştırdığı takıma 6 kupa kazandırmış. Fenerbahçe tarihinin kulüpler bazında en büyük başarısını kazanan takımı saygınlığı, bilgisi, becerisi ve oyuncularına aşıladığı takım olma bilinciyle yaratmış bir hocanın ardından resmi sitende bir teşekkür bile etmiyorsan bu kulüp insani değerlerle yönetilmiyor demektir.

Büyük olmayı güçlü olmakla, zengin olmakla eşdeğer tutan yönetim zihniyeti. Bu kulübe emeği geçmiş insanları bir kalemde silmeye devam ettiği sürece o bizim bildiğimiz büyük kulübe dair tüm değerleri ne yazıkki aşındırmaya devam edecek.


11 comments:

  1. Onur Tirkes dedi ki...

    bu yönetimin yaptığı vefasızlıkları altalta sıralamaya kalksak ne yorum satırları yeter ne blog kapasiteleri..

    oysa vefa Fenerbahçe'nin büyük erdemlerinden biridir.. yada biriydi..

    malesef alıştık bu duruma ama bu son olayın canımızı yakan başka bir yanı var.. o da bu yönetim ve dolayısıyle Aziz Yıldırım'dan kurtulduğumuzda klubümüzün başında görmeyi umduğumuz kişinin de bu vefasızlık hastalığına kendini kaptırmış olması...

    hayalkırıklığı tek kelimeyle..

  2. Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

    Mehmet Ali Aydınlar Jan Hocaya yüz yüze teşekkür etmiştir. Bu hocaya siteden teşekkür ayıp kaçar zaten. Her şeyide bu kadar yönetime saldırmak için kullanmasak keşke. Herkes Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe'ye düşman iken bir de biz mi saldırıcaz?

  3. PVH dedi ki...

    Yuz yuze tesekkur etmis, cikolata ve cicek de hediye etmistir bence.

  4. tozlu parkeler dedi ki...

    @cengizhan, herkesin Fenerbahçe başkanına veya yönetimine düşman olması benim Fenerbahçelilik kimliğini günden güne daha fazla aşındırdığına inandığım yönetim zihniyetini eleştirmeme engel değil.
    Başkasının niye düşman olduğu beni ilgilendirmiyor ben rahatsız olduklarımı dile getiririm.

  5. aradasirada dedi ki...

    Voleybol takımı başarı kazandığında övgüleri doğal olarak M.Ali Aydınlar aldı.Hatta bazıları ileri gidip "Aziz Yıldırım karışmadığı için başarı geldi" şeklinde yorumlar yaptılar.

    Şimdi mevcut hocayı "kovan" M.Ali Aydınlar, siteden tesekkur mesajı yayınlanmadığı için eleştirilen ise Aziz Yıldırım.Burada açık bir tutarsızlık var.

  6. PVH dedi ki...

    "Büyük olmayı güçlü olmakla, zengin olmakla eşdeğer tutan yönetim zihniyeti."

    Cok acik sanirim yonetimin toptan elestirildigi, su kisi iyi ama su kotu denmedigi. Aziz Yildirim'i siz cikarmissiniz, olmayan bir sey uzerinden yaziyi elestiriyorsunuz. Evet, bu zihniyetin yaratilmasinda sorumlularindan birisi de Aziz Yildirim, haksiz degilsiniz o acidan.

  7. fatih dedi ki...

    jan de brant fenerbahçe kulüp tarihinin en karakterli hocalarından biriydi. kimsenin şampiyonluk beklemediği bir takımı sene ortasında alıp tarihindeki ilk şampiyonluğu kazandıram, maç sonunda taraftara tek tek teşekkür eden, onlara kendi el yazısıyla teşekkür notu yazan büyük bir koç olarak fenerbahçe resmi sitesinde değil,futbol dışı branşları yıllardır kovalayan insanların gönlünde başka bir yerde olacaktır. yolu açık olsun

  8. tozlu parkeler dedi ki...

    @aradasırada: Yazdığım yazının içerisinde ctrl+f ile aziz yıldırım, fenerbahçe spor kulübü başkanı, başkan kelimelerini yazdım arattım ama hiçbir sonuç bulamadım.
    Bu yazıda yönetim zihniyetinin değil Aziz Yıldırım'ın eleştirildiği sonucuna nasıl vardınız bilmiyorum.
    Açık biçimde başkanı değil yönetim zihniyetini eleştirdim, bu zihniyetin kulübü esir alması konusunda Aziz Yıldırım'ın günahlarını hep söylüyoruz zaten ama bu yazıda M. Ali Aydınlar'ı bundan bağışık tuttuğumuzu nereden çıkardınız onu anlayamadım.

  9. farukfb dedi ki...

    Çok tuhaf şeyler oluyor, Çok başarılı bi takımın kimyası bozuldu, Hee isim olarak daha kaliteli isimler geldi ama bu yıldızlar karmasından bi ekip çıkarmı şüpheliyim.. Hocaya üzüldüm bunu haketmedi

  10. aradasirada dedi ki...

    Resmi siteden haklı olarak kendisine teşekkür ederek veda edilmesini istiyorsunuz.Ben de bu görüşe katılıyorum.
    Fakat şu an voleybol şubesi yönetimi Acıbadem şirketine ait.Tüm bütçe kontrolü ve alınan kararlar sponsor tarafından verilmekte.Bu yüzden hocayı gönderme kararı alan (doğru mu yanlış mı sezon sonunda göreceğiz ) M.Ali Aydınlar iken resmi siteden bir açıklama beklemek (eğer M.Ali Aydınlar resmi siteden yayınlanmasını istemediyse ) boş bir beklenti oluyor.
    Hatirlarsanız geçen sene oyuncuların sözleşme töreni Acıbadem Hastanesinde yapılmıştı ve ben dahil bir çok kişi "mekan seçimini" eleştirmişti.Şu an kadın voleybol şubesi erkek basketbol takımından farklı olarak bir nevi özerk bir yapıya sahip.Buradaki olumlu ve olumsuz olaylarda yönetimi ayrı tutmak gerektiğini düşünüyorum.

  11. tozlu parkeler dedi ki...

    Yeni hocanın gelişini veren site eski hocanın gidişine de bir paragrafcık yer açabilirdi. Bunun voleybol şubesinin özerkliğiyle bir ilgisi yok.

Yorum Gönder