Al Sana Kaya



Haber burada

Şimdi önemli kısmı kopyalıyorum

"MİRSAD İLE SÖZLEŞME İMZALAMALARI GAYRİ AHLAKİ"

Efes Pilsen’in, play-off final serisi devam ederken oyuncuları Mirsad Türkcan ile sözleşme imzaladığını savunan Mosturoğlu, "Sözleşmesi devam eden ve üstelik play-off serisi sürerken oyuncumuzla sözleşme imzalamasını gayri ahlaki buluyoruz. Bu resmen sporcunun ayartılması demektir, etik değildir. Ama bu kavramların üzerine maalesef Türk sporunda fazla gidilmiyor" diye konuştu.
Şimdi durum şu: Bu sene final serisi sürerken Fenerbahçe'nin Kaya Peker'le anlaşmak üzere olduğu söylendi. Bugün NTVSpor Fenerbahçe'nin Kaya ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. NTVSpor'un yalancı çıkması için dua mı edelim yoksa bu omurgasızlığı da savunacaklara karşı size şimdiden sabır mı dileyelim?


6 comments:

  1. Sosyal_FB dedi ki...

    Yahu Allah aşkına, Efes Pilsen'e onca laf ettikten sonra "Had bildiren" Tuncay Özilhan'a karşı sus pus kesilen bir kafadan fazlasını beklemek hakikaten salaklık oluyor. Misal ben çok ağır salak olduğuma kanaat ettim son yıllarda.

  2. Adsız dedi ki...


    Kaya Fenerbahçe'nin Aradığı Adam mı?

  3. MegaDave06 dedi ki...

    Efes Pilsen nasıl geçen sene ayıp birşey yapmadıysa bu senede Fenerbahçe Ülker böyle birşey yapmamıştır. Ayıbı Kaya Peker yapmıştır. Geçen sene kendisini dövmeye çalışan birkaç taraftarın o takımla bağı olduğunu bile bile imza atmıştır.

  4. mori kante dedi ki...

    süper avukatımız şekip ne derse tersini anlamamız lazım. aurello, appiah ve niceleri ne dediyse tersi oldu.

    fener yönetiminin transferdeki yeni politikası sanırım taraftara tekme tokat saldıran insanları almak üzerine kuruldu artık. eskiden bize gol atanı alırdık artık bize saldıranı alıyoruz. teşekkürler büyük başkan

  5. Adem ÖZTÜRK dedi ki...

    Sesli düşünelim kaya(ki gelmesini istemediğim bir isimdi) transferinin sebebi, biracıların oğuz ile görüştüklerinin öğrenilmesi maden siz oyunu böyle pis oynuyorsunuz bizde sizin gibi oynarız olabilir mi?

  6. sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

    Kaya geldikten sonra''FENERBAHÇEMİN BASKET MAÇLARINA GİTMEYECEĞİM''. Ben gitmeyince birşey olmuyor,ama gitmeyeceğim. Emre yi,tümeri,fatihi getirenler bugünde kayayı getirdiler. Yakında ergin atamanı getirirler,futbol şubeyede haldun üstünel onların istedikleri olur.Lanet olsun hepsine.

Yorum Gönder