Krasiç Gelmeyecek



Guardian'daki yazının son paragrafında net bir şekilde ifade edilmiş, hatta oyuncunun kendi ağzından sözlerle açıklanmış, Krasiç'e teklif yapılmış fakat Türkiye'ye gelmek istemiyor. Son paragrafın çevirisi şöyle

Krasiç'in (Dünya kupası hakkında) iyimser konuşması bir zorunluluktan ileri gelebilir fakat Fenerbahçe'den aldığı çok iyi teklifi geri çevirmesi kendine olan güveninin kanıtı. Söylediğine göre Fenerbahçe çok çok iyi bir teklifle gelmiş fakat 25 yaşında CSKA ile benzer hedefleri olan bir takıma gitmek iyi bir kariyer hamlesi gibi görünmüyor. Şampiyonlar Ligi performansıyla dikkatleri zaten üzerine çekmişti fakat iyi bir Dünya Kupası performansının onun istediği "İngiltere, İtalya veya İspanya"ya yolu açacağının bilincinde. Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirmesi Dünya Kupasında Sırbistan'la iyi şeyler yapacağına inandığının göstergesi.
Muhtemelen CSKA Fenerbahçe'nin bonservis önerisini kabul etti ve Türk basını bunu öğrendikten sonra bize her gün yeni bir Krasiç haberi sunuyor. Oyuncu kendi ağzıyla üç büyük ligden birine gitmek istediği için teklifi reddettiğini söylemiş. Fazla oyalanmaya gerek yok.


1 comments:

  1. farukfb dedi ki...

    Volkan ballı antuda bi arkadaşa anlaştığımızı ama düna kupasından sonra açıklanacağını sölemiş neyse hayırlısı olsun.. Ergin ataman twitterde taraftarlarımızla ilgili birşey yazmış, birileri müdahale etsin çıldırtıyo tahrik ediyo !

Yorum Gönder