Potkasına Güvenen Borazancıbaşı


Sonda söyleyeceğimizi başta diyelim, Loran Vayloyan'ı yedirmeyiz.

Biz kim miyiz? Yok, biz sadece "bir blog" falan değiliz. Biz bütün Fenerbahçe'yiz.

Siz Hababam Sınıfı'nda, Cilalı İbo'da veya Mavi Boncuk'ta kardeşin / dostun, ona buna yedirildiğini gördünüz mü hiç? Görmediniz. Bilin ki bu konuda da göremezsiniz.

Elli gram bozuk Türkçe'nin yanına iliştirilmiş tonlarca nefretin rengarenk sahiplerini "İt dişi, domuz derisi" diye ezer, geçeriz.

Tuttuğu takım ne olursa olsun, aklı selim hiç kimse, Loran Vayloyan'a reva görülen muameleyi hoş görmez.

Bir insanın köken tabanından, saçma sapan bir tavana doğru yükselen eleştirilere hedef olması ve ayrıca hedef gösterilerek tehdit edilmesi "nefret suçu" kapsamında değerlendirilmesi gereken birer olayken, bu derin adaletsizlik ortamında karşılaşacağımız şey büyük olasılıkla "adam sen de" boş vermişliği olacaktır ama Fenerbahçe'nin hiçbir dinamiği bu konuda susmaz.

Tarihsel süreç içinde Fenerbahçe susmayınca ne olduğunu da en iyi Loran'ı harcamaya çalışanlar bilir. Zira hiçbir şeyden çekmediler dünyada Fenerbahçe'den çektikleri kadar...


12 comments:

  1. DaesAgelmar dedi ki...

    Yazdıklarını sonuna kadar destekliyorum elitizmden, bilinçli seyirci ve yüksek kültür seviyesinden bahseden ezeli dostun sevgili başkanı kalkıp iki kelam edecek mi acaba alenen bu hedef göstermelere, fişleme ve aşağılama gayretine

  2. 2Os dedi ki...

    zat-ı sahanelerı, meslekten ıhrac etme yetkılerının olduguna bıle ınanmıs. ve buyuklugun posta koymakla olacagını zannettıgı ıcın "delıkanlıca" hareket etmeye calısıyor.

    FENERBAHÇEmin kılına dokundurtmam. o kadar!

  3. erimoc dedi ki...

    Daha öncede bunların kendi kin ve nefretlerinden pisliğin içinde boğulacaklarını söylemiştim,bu ne hazımsızlık yahu ulan bir de yenselerdi eyvah ki eyvah :)nereye saldıracaklarına şaşırdılar platiniye koşacaklar dynamo ts gibi 10 atak 1 gol sayılsın nolur 30 yaptık 3-2 tescil edilsin maç nolur.Şimdide Loran dan ataktalar dediğin gibi yedirmemeliyiz zaten yedirmeyizde bir kez daha görecekler ama yine anlamayacaklar,yönetimde hemen tepki göstermiş gibi Loran gelmezse hiç bir röportaja çıkmayız demişler baştan tepkiyi koymuşuz zaten aynen devam;lig tv direnmezse FB TV miz Loran ''gs yok'' isimli bir program sunarsın malzeme bol nasılsa :))

  4. jbck dedi ki...

    Kendilerine yakışanı yapmışlar bir de mevzuyu bizim Shaktar maçına getiriyorlar, biz orada bir kişiyi linç etmedik. Bizi bir ay boyunca yalan yanlış haberlerle linç eden basını stadımızdan dışarı çıkardık. Diğer örnek Dilara Gönder var ki kendisi canlı yayında polis şiddeti görmüş taraftarı suçladı, tepkiyi gördü, hiçbir taraftar grubu çıkıp Fenerbahçe'yle ilgili haber sunmasın demedi. Bu çocuk ne yaptı o bile belli değil, bunlar o koridorda olmadıklarına göre yönetimden birileri bunlara haber uçurup bu yazıyı yazdırdı, insan adının önündeki ULTRAS sıfatından utanır. Bir de bize ırkçılık üzerine dersler verirken kaderin cilvesine bak "Ermeni" kelimesini önüne arkasına ekledikleri küfürlerle çocuğa saldırıyorlar.

    İşin özü şu, bir galibiyetle nereye saldıracaklarını şaşırdılar. Maç bitiminden bu yana önce Volkan, Mehmet Topuz, Stoch, sonra ikinci yarı her takdir hakkını GSden yana kullanan Fırat Aydınus ve şimdi Loran. Çakma efendiliklerinin altındaki çirkeflik çkıyor böyle.

  5. Dr Hasan Batuk dedi ki...

    İste şimdi oldu bu yazı. Sonuna kadar destekliyorum. YEDİRMEYİZ..

  6. Johnny Thunder dedi ki...

    Bu yazı için çok teşekkürler.

    Loran için sosyal medyada sürdürülen linç, yine şu son süreçte iyice yüzeye çıkan rakip takım ikiyüzlülüğünün bir başka tezahürüdür. Çok da uzağa gitmeye gerek yok, henüz ilk Fenerbahçe Ülker - Galatasaray MP maçından önce bir Galatasaraylı spor yazarı Ukiç'in elinin kırıldığına sevinmemiş miydi? Veya çok önemli bir kanalın çok önemli bir mevkisinde bulunan Barış Kuyucu ırkçılık sınırında dolaşmamış mıydı Fenerbahçenin Senegalli futbolcuları için? Hadi bunlar unutuldu, sezon başından beri yalan yanlış haberler yapan, bırakın gazetecilik ahlakını insanlık etiğine sığmayacak bir şekilde Aziz Yıldırım'ın gözaltı fotoğrafını manşete koyanlar el üstünde tutulmadı mı bunca aydır?

    Bunların hepsi Fenerbahçe aleyhine girişimlerde bulundukları için unutuldular. Ama Loran öyle mi? O da, jbck'nın dediği gibi, Aydınus-Stoch ve Topuz ile birlikte bu mağlubiyetin üstünü örtmek için kullandıkları bir isim.

    Yanındayız Loran.

  7. gumgumok dedi ki...

    Çevik polisle karşılıklı sarı-kırmızı çekenler, Fenerbahçeli olduğu bilinen birinin, kimseyi tahrik etmeden galibeyete sevinmesi üzerine linç fişeğini ateşleyebilecek kadar yüzsüzlük yapabiliyorlar. O kadar 'duruş' sahibiler işte. Emre'nin yaptığına karşı 'ırkçılık karşıtı' gibi görünenler, 1 hafta geçtikten sonra ırkçı olabilecek kadar ikiyüzlüler işte.

    Tarih her şeyi yazar, her yalanı, dalavereyi zamanla ortaya çıkarır diyoruz da; bırak tarihi, her geçen ay bile bu kadar yalanı taşıyamayıp, hemen pazara çıkarıyor iplikleri. Tarihin yazılmasına gerek kalmıyor.

    Diğer konu da Emre ile ilgili bu blogta yazılanlara "ama Türkiye'de ırkçılık yok..." diye tepki verenlerin Loran'a yapılanlarla ilgili yorumları ne oldu acaba? Umarım "galatasaraylılar zaten ırkçıdır, fenerbahçede ırkçılık yok" noktasına gelmemişlerdir.

  8. Gadno Kopele dedi ki...

    CAS davasıyla ilgili yorumunuzu bekliyoruz sayın Fenerbahçe liler, bakalım bu sefer nasıl kıvıracaksınız.

  9. Sekhranikos dedi ki...

    Olay nedir? bir malut verilse?

  10. tofi dedi ki...

    olay nedir??

  11. Sosyal_FB dedi ki...

    Galatasaray - Fenerbahçe maçı sonrasında Loran'ı koridorlarda sevinirken gören Fatih Terim oradan gitmesini istemiş. Peşinden Galatasaray ve Trabzon taraftar grupları kendisini hedef gösterdiler. Böyleyken böyle...

  12. 2Os dedi ki...

    @Sekhranikos & @tofi
    bu yazinin cikmasina neden olan link:
    http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2541

Yorum Gönder