İkinci Takım



SolAçık twitterdan gönderdi, sanıyorum Fenerbahçe'den sonra bir takımı tutsak, bu çocuklardan iyisini bulamazdık. Yaşa varol Margatania F.C!


2 comments:

  1. ersoy dedi ki...

    bu ne kadar güzel bir takımdır böyle. izleyince beynimden vurulmuşa döndüm. kendimizden nasılda geçtiğimizi gördüm, aslında hepimiz bu çocuklar gibiydik, nasıl oldu bu hallere düştük?? bu video bana bizim tribünlerde asılmış bir pankartıda hatırlattı. "kazandığında sevemedim seni, kaybettiğin zamanki kadar". işte bu duygu çok güçlü bir duygu, Volkan kardeşimin dediği gibi birazda, "bu takım ve camia ile birlikte üzülmekte güzel". işler kötü gittiğinde ortaya çıkan, yıkıp parçalamak için değil, gerçekte neye aşık olduğumuzu hatırlatan taraftarlar az olsada var. zaten onlar için izliyorum futbolu. zaten onlar olmasa Fenerbahçe bu kadar büyük olmazdı, olamazdı. bu çocukların yüreğine benzeyen kardeşlerimiz var, az ama var.

    minik takımın attığı golü izlemek isterdim, gol attıkları,, sonunda başardıkları için değil, nasıl sevindiklerini görmek isterdim.

  2. emre dedi ki...

    Turkiye'de futbolla ilgilenen ve bir renge az ya da cok gonul vermis herkesin 2. Takimi olmalilar ve bu oldugunda memleketim baska bir yere donerdi o gun. Sagol aethewulf.

Yorum Gönder