Mehmet Topuz Transferi #5 - Medya


hurriyet topuz haberi

10 Haziran tarihinde akşam 6 gibi antu'da bir üye bir mesaj yazıyor. Mesaj şu

Topuz´un Kayserisporla yenilediği sözleşmeyi geçersiz saydırmaya çalışan 8jk Hangi Büyük Gazeteyi bu haber için kullanıyor? Yarın Bekleyip Göreceğiz.......Fenerbahçe Taraftarı kendisine karşı duranları unutmaz‚bu da böyle biline !!!!!

Link de burada

İddia ilginç... Kayserispor'u bu transferde köşeye sıkıştırmak için önce basın önüne defalarca çıkarıp "Ben Beşiktaşlıyım" dedirten, sonra bir adamını gönderip formayla fotoğraf çektiren, sonra da otele kapatan Beşiktaş yönetiminin büyük bir gazete ile anlaştığı ve başka bir strateji denemek için bu gazeteyi kullanacağı iddia ediliyor.

Hemen aynı gece Hürriyet gazetesine bir haber düşüyor, haberin tarihi 11 Haziran. Haber şu

Topuz serbest iddiası

FENERBAHÇE ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getiren Kayserispor’lu futbolcu Mehmet Topuz’un transferiyle ilgili olarak spor adamı Şahin Ulu, şok bir belge ortaya koydu. Daha önce kulüpleri ile ihtilaf yaşayan Sergen Yalçın, Ersen Martin ve Yusuf Şimşek dosyalarını çözüme kavuşturan Ulu, Mehmet Topuz’un Kayserispor kulübü ile hukuki bir bağının olmadığını iddia ederek, "Mehmet Topuz, Futbol Federasyonu talimatlarına göre, 31 Mayıs 2009 tarihi itibarıyla serbest kalmış bir futbolcudur. Bugün isterse gidip Beşiktaş ya da başka bir kulübe serbestçe imza atabilir. Kulübü Kayserispor da Topuz için herhangi bir bonservis bedeli talep edemez" diye konuştu.

Ulu’nun belgeleriyle ortaya koyduğu Mehmet Topuz olayında yaşanan gelişmeler şöyle:

"Kayserispor, Mehmet Topuz ile 11 Haziran 2007 tarihinde, Kayseri 2.Noterliğince onanan 2008-2009 yılını kapsayan sözleşmeyi imzalar. Bu sözleşmenin, Futbol Federasyonu’ndaki tescil tarihi 7 Ağustos 2008’dir. Kayserispor, Mehmet Topuz ile yine aynı noter kanalıyla 2008 yılının 20 Mayıs’ında dönem harici sözleşme yeniler. Bu sözleşme 2009-2010 yıllarını kapsamaktadır. Bu, Kayserispor’un iddia ettiği gibi Topuz’un sözleşmesininin bir yıl daha uzatıldığı mukaveledir."

Linki de burada.

Bir antu üyesinin iddiası aynen söylendiği gibi oluyor, bir adam çıkıyor, önce daha önce çözdüğü davalar var denilerek kredi kazandırılıyor ve bu olay hakkında da otorite olduğu fikri veriliyor, daha sonra aslında Mehmet Topuz'un bonservisi şu anda elinde ve isterse Beşiktaş'a imza atabilir haberi veriliyor. Burada bu hırsla ve daha önce örneği görülmemiş bir oyunla mağdur edilen taraf Kayserispor tabii ki. Onlar hemen cevap vermiş

Kulübümüz futbolcumuz Mehmet TOPUZ ile 10.06.2009 başlangıç 31.05.2010 bitiş tarihli “dönem harici” sözleşmeyi 20.05.2008 tarihinde Kayseri 2.Noterliğinde 6402 yevmiye numarası ile karşılıklı olarak imza etmiştir. Kulübümüz aynı gün yani 20.05.2008 tarihinde iş bu sözleşmeyi 277 kayıt no.su ile Türkiye Futbol Federasyonu Kayseri Bölge Müdürlüğü’ne teslim etmiştir.

Bütün kulüpler iki senedir Mehmet Topuz'un peşinde, onların bunu fark etmemiş olması, futbol federasyonunun sözleşme bitim tarihi olarak 2010 yazması, bu belgelerin ve bu spor hukukçusunun ancak olaylar bu kadar karıştıktan sonra ortaya çıkması ve alelade bir antu üyesinin bu senaryonun yaşanacağını saatler önce yazması olayın baştan sona kurmaca olduğu fikrini kuvvetlendiriyor. Birkaç gün önce Beşiktaş'ın ve başkanının seviyesi bellidir, kulübümüz sükunetini korumalı demiştim, bu olaydan sonra Beşiktaş başkanı Ahmet Çakar'la televizyonda argo bombardımanına girişti, Beşiktaş taraftar sitesi hayali iddiaları bir araya getirip Fenerbahçe'nin transfer etiği yoktur konulu tamamen kafası karışık bir mesaj yayımladı ve Beşiktaş Hürriyet ile anlaşıp kamuoyu yaratmak için haber manipülasyonu işine girdi. Beşiktaş'a diyecek bir şey yok. Yalnız daha dün "Flaş! Flaş! Flaş! Topuz Fenerbahçe'ye imza attı" haberi yapan Hürriyet'e denecek çok şey olmalı. Gerçi Hürriyet Hürriyettir, ona da şaşırmıyoruz, bakın daha önce Hürriyet hakkında neler demişiz

Hürriyet, Hürriyettir
Hürriyet'in Ahlakı

Bitirirken...

***

Birkaç yıldız koyalım da...

***

Hürriyet okurları gelip...

***

bu yazıyı okursa yabancılık çekmesin.


4 comments:

  1. cingibi dedi ki...

    bütün bu topuz haberlerini gülerek/eğlenerek seyreden galatasaraylılara selam ederim .

  2. tozlu parkeler dedi ki...

    Amiral gemisi Hürriyet hakikaten amiral gemisi olmanın hakkını veriyor.
    Her türlü düzenbazlık, dezenformasyon, suyu bulandırıp gerçeği gizlemek onlarda.
    Bu memlekette medya kuruluşları futbolcu transfer edip kulüplere hediye ediyorsa eğer boşuna halkın tarafsız ve doğru haber alma hakkını falan aramayalım.

  3. Adsız dedi ki...

    Hürriyet bu Doğan grubu.Tam bir 8JK hayranı zaten.Ben beklerim gayet normal ...

  4. Charlie Kelly dedi ki...

    Hürriyet çalışmalara hız vermeye başladı.Girizgah şöyle:

    "Fenerbahçe'nin flaş transferi Bilica ve Galatasaray'ın efsane kadrosundan Capone arasında yaşanan skandal 5 yıl sonra Türkiye'ye ulaştı. Şimdi internet siteleri bu olayla çalkalanıyor..."

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11847300.asp?gid=229

    Sadece mide bulandırıyorsun hürriyet.

Yorum Gönder