Hoşgeldin Eda


eda

voleybolx.com sitesinin şuradaki haberine göre Beşiktaşlı bir yönetici, Eda'nın transferi hakkında şöyle bir açıklama yapmış:

"Transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Voleybol şubesinden sorumlu yönetici Bülent Deriş 'Eda yaz başından beri bize artık Beşiktaş´ta oynamak istemediğini bildiriyordu, biz de kendisini Eczacıbaşı´na transfer edeceğimizi bildirdik, ancak Eda Fenerbahçe dışında başka bir takımda oynamayacağını bize söyledi. Hal böyle olunca biz de Fenerbahçe kulübüne teklifimizi yaptık. Fenerbahçe Eda için 500.000 dolar artı 2 genç oyuncu verecek, sözleşmeler imzalandı, bundan sonra her iki kulüp içinde hayırlısı olsun, gönlü olmayan oyuncudan verim almamız mümkün olamazdı' dedi.

Helal olsun, ne denir ki bu transferden sonra. Kadromuzun zayıflamasına rağmen sonunda hayal ettiği formasına kavuşmuş, artık sarı laciverti sırta geçirmenin vakti geldi demiş. Zaten kendisi gelmek istemese bizimkilerin aklına bile gelmezdi. Defalarca milli olmuş bir oyuncu, Türkiye'nin en iyi voleybolcularından... Zaten önceki senelerde de Fenerbahçeli olduğu kulağımıza geliyordu. Yalnız dikkat etsin fazla Fenerbahçeli gibi davranmasın yoksa geçen sene Nilay'ın, bu sene kaptan Özlem ve İbo'nun başına gelenler kendi başına da gelebilir. Eda Akatlar'da ortalama 25 kişiye oynayan Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu olmasına ve terinin son damlasına kadar oynadığı takım için mücadele etmesine rağmen bu açıklamalardan sonra ağızlarını bozanlar olmuş, normaldir. Muhtemelen daha voleybol takımlarındaki oyuncuların isimlerini bile bilmeyen, tek amacı Fenerbahçe'yi mağlup etmek olan takım taraftarlarının bu hareketlerine artık çok da şaşırmıyoruz zaten.

Hoşgeldin Eda...


2 comments:

  1. İlker Yılmaz dedi ki...

    beşiktaş bu 500.000 dolar la yeni takım kurar yahu :)

  2. Adsız dedi ki...

    O parayi alip aynen futbol takimina aktarip ulkemize yeni Bakiler, Gordonlar kazandiracaklari icin dert etmeye degmez :) Voleybol altyapimizin son senelerde atilimda oldugunu ve iyi oyuncular yetistirdigini soyluyorlardi, en azindan erkeklerde oyle oldugunu biliyorum ama bayan altyapimiz da iyi yoldaydi. Insallah bizim istedigimiz iki oyuncudur bu iki genc oyuncu.

Yorum Gönder