Armanın Gururu Sarı Melekler



Kaderde kıta şampiyonluk kupasını görmeden kıtalararası şampiyonluk kupasını da görmek varmış. Tümdengelim yöntemiyle başladık sezona. Avrupa şampiyonluğu ve lig şampiyonluğuyla bitirmemiz gerek bu yönteme göre. Kronoloji uygun, takımda da ışık var, neden olmasın? Bu takım, yani Fenerbahçe taraftarının nitelendirmesiyle söyleyelim, "sarı melekler" son üç-dört senedir çok şey yaşattı bize. Daha 6-7 sezon önce ikinci ligde mücadele ederken, önce Türkiye liginde Eczacı saltanatını yıkma sevinicini, daha sonra Avrupa'nın tepesinde olmanın gururunu, Avrupa şampiyonluğunu kıl payı kaçırmanın heyecanını ve şimdi de Türk spor tarihinde bir ilki başararak kıtalararası kupanın keyfini.

"Dış hatları yakarız senin için" diyen taraftarı yarın 11:00 civarı Atatürk Havalimanına tekrar bekliyoruz. Bu kızlar kendilerine gösterilen her türlü sevgi ve ilginin karşılığını bize sevinç gözyaşları olarak vermeyi adet haline getirdi artık. Unutmadan gazetelerde internet sitelerinde ya da sene sonu muhabbetlerinde yılın takımı diye bir tartışmaya falan denk geldiğimizde başka bir takım ismi işaretleyeni de meşe odunuyla kovalamak lazım.

Armanın gururu sarı meleklere ve bu takımı kuranlara, voleybolda çağ değiştirenlere binlerce kez teşekkürler. Bu kulüp her dalda dünyanın en tepesinde olmayı hak ediyor.


1 comments:

  1. sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

    YARIN DIŞ HATLARI YAKACAĞIZ!!

Yorum Gönder