1907 ÜNİFEB'den Yılın En İyileri Anketi



Buradan ulaşabileceğiniz ankette yılın blogları arasında Çizgiden Çıkaran, Canarino, Marko ve Yerden Şut Üstten Aut bloglarıyla birlikte biz de varız. Diğer adaylardan da şahsen tanıyıp çok sevdiğim insanlar var, o yüzden bize oy verin demeyeceğim. Anket kaybetmeye alışmış bir blog olarak ikincilik madalyalarımıza bir yenisini ekleriz en fazla. Daha önce bir parçası olduğum ve ilk günlerinden beri içinde bulunduğum ÜNİFEB tarafından bu şekilde takdir edilmek bile bizim için yeterli oluyor. 2010 analizi yapmadık blogda, bu vesileyle kısaca özetlersek hiç fena olmaz. Sarı Melekler Kadıköy'de ayakta alkışlansın kampanyamıza herkesin içtenlikle destek vermesi ve bu fikrin Fenerbahçe taraftarı sayesinde gerçeğe dönüşmesi tam da burada yazarken hedeflediğimiz şeylerden biriydi, çok da keyifliydi. Kampanyanın başarılı olması da değildi mutlu olmamızın sebebi, belki her yazıda dolaylı veya direkt olarak yazdığımız, Fenerbahçe taraftarının sosyal bir bütün olarak düşünülmesi ve taleplerini dillendirmeleri, buna cevap almaları hep arzu ettiğimiz bir şeydi. Fenerbahçe daha demokratik olabilir, demokratik olursa daha keyifli, daha büyük kulüp oluru gösterdiği için değerliydi.

1907 ÜNİFEB de yaptıklarıyla değerli bir grup. Anketleri sadece blog anketi de değil, tüm Fenerbahçe camiasına değerlendiriyorlar. Artık gelenekselleşen bu ankete katılıp onları onurlandırmak da şık bir davranış olurdu. Kime oy verirseniz verin ama bence 1 dakika ayırıp oyunuzu kullanın, üstelik bu sene foruma üyelik şartı da yokmuş, herkes oy kullanabilir.

Kime oy verirseniz verin dedim ama şakaydı: Bence Alex'e oy verin.



3 comments:

  1. Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

    güzelce oyumu verdim fakat bir eleştirim var.. habertürk'ün adaylar arasında ne işi var allasen? yalan makinası falan deseler direk ona oy veririm de neyse.. saygılar :)

  2. Rambo Okan dedi ki...

    Yılın Fenerbahçeli ünlüsü anketinde Rambo Okan'ı görememek beni derinden yaralamıştır.

  3. Ortega dedi ki...

    Ödülü Papazın Çayırı alsın. Ben de geçen senenin galibi olarak tacı size devredeyim. :)

Yorum Gönder