Dosya: Fenerasyon, Hakemler, Medya, CIA, MOSSAD, Illuminati ve Yeni Dünya Düzeni!



Neden ciddiye almayalım? Dört büyüklerin üç tanesi on sezondur şunu iddia ediyor: Fenerbahçe Federasyonu yönetiyor, Federasyon bilinçli ve kasıtlı olarak Fenerbahçe’nin maçlarına kurgulanmış hakemleri gönderiyor, rakiplere de öyle hakemler gönderiyor ki –çaldıklarıyla değil çalmadıklarıyla- maç sonuçlarını belirliyor, medya bu olayları bilmesine rağmen Fenerbahçeli olduğu için kamuoyunu bilgilendirmiyor ve Fenerbahçe bu sebeple başarılı oluyor. Diğer takımların hakkı yeniliyor. Bu kadar korkunç bir iddianın hiç araştırılmaması şaşırtıcı değil mi? Futbola şaibe düşüyor, temiz eller isteniyor oysa kimse ciddiye almıyor! Hatta iddiayı ifade edenler bile susup kendi köşelerine çekiliyorlar. Hangi güç iddiayı milyonlara ifade eden insanların hükümetten olaya el koymasını istemesini engelliyor? Bir meclis araştırma komisyonu kurulmasını, Devlet Denetleme kurulu eliyle federasyonun araştırılmasına nasıl bir kudret mani oluyor? TSK’nın kozmik odasına dahi girebilen yargı ne oluyor da bu iddialar karşısısında susuyor? Papazınçayırı araştırdı ve korkunç gerçeği öğrendi. Dünyanın en kapsamlı, en büyük, en güçlü, en sinsi, İklim Bayraktar’ı bile yaya bırakacak nevroz seviyesinde örgütü: Fenerbahçe

Bu yola Zeitgeist gibi gerçeklere ışık tutma şiarıyla çıktık. Çok yerde engellendik. Karanlık odaklar araştırmamıza engel olmak için her yolu denediler. Telefonlarımız çalışmadı. Uzun yolculuğa çıkmamız gerekirken Mart ayında birden kar yağdı, yollar kapandı. Gizli sedatifler buharla odalarımıza püskürtülerek uyku ve tembelliğe alıştırılmaya çalışıldık. PVH’nin iş yükü bir anda arttı, başını kaşıyamaz hale geldi, blogspot yasaklandı, hatta sırf bu yazı dizisinin etkisini ortadan kaldırmak için seri tutuklamalar yapılarak ülke gündemi bombardımana tutuldu. Ancak gerçeklerin peşinde araştırmacı gazetecilik şiarından vaz geçmedik. İşte gün gün büyük örgüt.


1907 yılında Fenerbahçe kuruldu. İlginç bir tarih. Neden 1906 veya 1908 değil de 1907? Bu bir tesadüf olabilir mi? Asla değil. 1907’deki rakamları topladığınız zaman 1+9+0+7 = 17. 17 asal sayı. Hiçbir özelliği olmayan sıradan bir sayı gibi gözüküyor, oysa Illuminati’nin 17 yöneticisi olduğunu bildiğiniz zaman bu hiç de basit bir durum gibi gözükmüyor. [1] Neden 17? Çünkü 17, 23/17 fenomeni ile ilgili, ezoterik kaynaklarda kutsal kabul edilen sayılardan bir tanesi. 1907 yılının bir ilginçliği daha var, bu yıl Illuminati tarihinde özel bir döneme denk geliyor. Bu tarihte ABD’deki bankerler büyük bir panik yaşayarak hisse senetlerinin %50 oranında düşmesine neden oldular. Uluslar arası kaynaklarda Panic of 1907 diye bilinen bu olaydan sonra Illuminati’nin ünlü ailelerinden Rotschild’lere mensup Baron Alfred Rotschild öncülüğünde bir hareket Jekyll Adasında Hazine Bakanının da katılacağı bir toplantı ayarlayarak ABD Merkez Bankası’nın kuruluşuna öncülük etti. Görünen amaç para piyasalarını regüle eden merkezi bir kuruluş kurmaktı. Esas amaç ise havadan para yaratarak, paranın değerini üretimden bağımsız hale getirmek, bu sayede bir ülkenin para politikasını kontrol ederek o ülkeye tam manasıyla egemen olmaktı. 1907 paniği olmasa Illuminati ABD’yi asla kontrol edemezdi. Aynı yıl hem 1907 Paniğinin yaşanması hem de Fenerbahçe’nin kurulması bir tesadüf olabilir mi? [2] Türk insanı Amerikalılar gibi maddiyatçı değildir, maneviyatçıdır. Duygusaldır. Paraya bakmayız, sevdaya baktığımız kadar. ABD için merkez bankası kurulurken, Türkiye’de geniş kitlelerin duygularına hitap edecek, gönüllerini kazanacak ve onları yönetmenin bir aracı olarak kullanılacak bir spor kulübü kurulması çok mu şaşırtıcı? Yine de önyargılı değildik. Diğer olgular olmasaydı bu olguya gözümüzü kapatabilirdik.

Harrington kupasını hepimiz biliyoruz. Hikayeye göre General Harrington bir müsabaka düzenler, Fenerbahçe müsabakaya katılır, İngilizleri yener ve milli hassasiyetleri güçlü olan halkımız kalbini kazanır. Bu zamana kadar bu durum hiç soruşturulmadı.


Gizli Kaynak Ö.Y “Harrington kupası olayı… General Harrington İstanbul’dan ayrılacaktı. Arkasında güzel bir olay bırakmak istiyordu. Kupa böyle düzenlendi. Bunu ilk kez burada açıklıyorum. O kupa milli güçlere yapılmış bir oyundur. Güya İngilizler yenilmiş. Böyle olmadı. Harrington o kupayı bir İngiliz takımının almasını istiyordu. Ama.. Gözünün önünde maçı Fenerbahçe aldı. Halbuki o tarihlerde Fenerbahçe değil Avrupa’da bir başarı, çim sahada maç bile yapamazdı. Alışmamışlar. O kalitede futbolcu yoktu. Profesyonel bir takımı nasıl yendiler? Birileri müdahale etti. Hakem öyle taraflı kararlar verdi ki Harrington bile inanamadı. Hatta yaverine dönüp “yahu Futbolun kuralları mı değişti” diye sordu. Nasıl oldu? Hakem İngiliz takımının 2 gollük pozisyonunu kesti. İnce ince doğradı. Çaldıklarıyla değil çalmadıklarıyla maçın sonucunu belirledi. İngiliz işgal gücünden bile korkmadı. Kendi milletine sırtını döndü! Nasıl?”

Nasıl? Çünkü Harrington’ın bilmediğini biliyoruz. Çünkü birileri maça müdahale etti. İngilizlerden bile güçlü, onları dahi yönetecek birileri. İngiliz hükümetinin küçük düşmesi pahasına kendi büyük planlarını uygulayacak birileri…

Fenerbahçe 1923 yılında bu kupayı kazanmasına rağmen daha sonra hiçbir önemli başarı elde edemedi. Taki 1935 yılında Atatürk’ün kurduğu Altınordu sporu yenerek şampiyon olana kadar. Ondan sonraki ilk şampiyonluğu ise 1944 yılında bu sefer Harbokuluna karşı. Nasıl?

Çünkü Altınordu maçında şu mesaj veriliyordu. “Ey Gazi senin gücün bize sökmez.” Harbokulu maçında ise mesaj çok açıktı: “Hedef TSK!” Gencecik, umutlarla dolu, bu milletin şerefi olan geleceğimiz subayları yenerek onları derin bir psikolojik buhrana ve üzüntüye sürüklemek başka kimin eseri olabilir?

1959 yılında Fenerbahçe yeni kurulan ligde şampiyon olduktan bir yıl sonra Türkiye’de, çok acı bir darbe oldu. Amerikan desteğiyle gerçekleşen darbe sonucunda Türkiye çok derin bir yara aldı. Bu olay önemsiz sayılabilir. Oysa öyle değil. 1969-70 sezonunda kim şampiyon oldu? Fenerbahçe. 1 sene sonra yine darbe olacaktı. 1979 sezonunda Fenerbahçe 2. Olurken, 1996 yılında yani 28 şubat’tan 1 yıl önce bir kere daha Fenerbahçe şampiyon oluyordu. 2000-2001 yılında Fenerbahçe şampiyon olduktan sonra Türkiye derin bir finansal krize girdi ve 2002 yılında AKP hükümeti iş başına geldi. Tesadüf?

Gizli Tanık O.G “Bunun araştırılması lazım. Yani nasıl şampiyon olmuşlar? Arkasından neden darbe olmuş? Şimdi şöyle oluyor olay. Yani buna bir bakmak lazım. Fenerbahçe şampiyon oluyor arkasından darbe geliyor. Bir psikolojik harekat. Yani bu böyle. Psikolojik bir durum. Kitleler sevinirken, bir anda içinde yaşadıkları gerçekliğe yabancılaşıyor. Kaptırıyor adam. Her şey iyi gibi bir psikoloji. Bir rahatlama. Sonra darbe geliyor. İnsanların en umutsuz zamanında değil. Halbuki ortada bir başka şey var. Kendini tekrar eden. Bunu görmek lazım. Yani tekrar ediyor bu olay. Hep böyle. Neden? Çünkü Fenerbahçe üzerinden bu millete bir mesaj veriyorlar. Yani biz müdahale ederiz ve neticeyi belirleriz. Sizin ülkenize de müdahale ederiz. Kim bunlar? Yani darbeler kimin müsaadesiyle yapıldıysa onlar. Our boys have done it. Bunu unutmayalım.”

Illuminati, dünyadaki tüm hükümetleri kendi yöneterek bir dünya devleti kurmayı amaçlayan gizli bir organizasyon. Dünyayı, 17 aileden oluşan bu gizli kuruluş yönetiyor. Amaçları yeni dünya düzeni denilen, dini değerlerin, manevi ve milli değerlerin olmadığı bir dünya yaratmak. Bu idealin gözle görülür somut örneklerinden biri tabi ki futbol. Zira futbolda kuruluşlar yalnız kendi milli oyuncularıyla yarışmıyor, aynı zamanda yabancı oyuncular da takımlarda yer alıyor. Milli manevi değerleri farklı bir çok insanın ortak bir amaç için çalıştığı bu oyunun sembolik bir değeri var. Üstelik futbol milli bir oyun da değil. Bir anglo sakson oyunu. Yani şu deniyor, oyunun kurallarını biz koyarız ve bütün dünya oynar. Gerçekten de futbol bütün dünyada oynanan bir oyun. İnsanlar futbol takımlarıyla gönül bağı kuruyorlar. Bir takım anlamlar yüklüyorlar. Fenerbahçe işte bu anlamların da hedefi. Böyle kritik bir alanın tahkim edilmeyeceğini herhalde kimse kolay kolay düşünemez. Illuminati Fenerbahçeyi kurduruyor, daha sonra ABD üzerinden bu alanı yeniden biçimlendiriyor. Nitekim ABD Fenerbahçe’ye yardım ediyor. CIA ile Mossad Federasyon üzerinde operasyonlar yaparak Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını sağlıyor. Bununla kitlelere bir mesaj verilirken adeta şu deniliyor, gözünüzün önünde oynadığımız oyunu dahi anlayamazsınız!

Fenerbahçe’nin finansal kaynakları her zaman tartışma konusu olmuştur. Halbuki çok açık, uluslar arası kaynaklardan gelen multi milyonlar Fenerbahçe üzerinden spora akıtılarak güya Türkiye’nin en önemli kulüplerinden biri gibi gösterilirken Fenerbahçe’nin başarısı da garanti altına alınıyor. Peki bu paralar nereye gidiyor? Hep yabancı transferine! Yani esasında milletimiz bundan kazanmıyor, yabancılar kazanıyor.


Şok edici gerçeğe ise biz bile hazır değildik. Bu zamana kadar Aziz Yıldırım’ın federasyonu yönettiğini sanıyorduk halbuki gerçekte hakemleri ve federasyonu gizli kapılar arkasında yöneten Yıldırım veya Fenerbahçe değil, uluslar arası gizli güçlerdi. Bu kadar değil. Bu güçler kimi sezonlar Fenerbahçe’yi şampiyon yapıyor bazen de başka takımların şampiyon olmasına müsaade ediyor bu sayede sanki adil bir lig varmış gibi bir intibağ yaratmaya gayret ediyordu. Amaç, Türk ligini tamamen kontrol altına alarak, sürekli bir çatışma ortamı yaratmak ve kardeşi kardeşe düşürmekti. Ama bu kadar değil.

Gizli tanık E.K “Esasında.. Bunu açıklayamam. Bakın hiçbir şey göründüğü gibi değil. Çok derin ilişkiler var. Fenerbahçe’yi sadece şampiyon yapmıyorlar. Hakemleri filan yönetmek bunlar küçük. Esas operasyon farklı. Esasında Fenerbahçe’yi şampiyon yaparak, yani esasında hak etmeyen birini şampiyon yaparak hak eden iyi takımların şampiyon olmasını engelliyorlar. Neden? Çünkü o takımlar Avrupa’ya gitse Türkün gücüyle orayı sallayacaklar! O zaman milli şuur güçlenecek, insanlar bizim Avrupalıdan bir eksiğimiz yok, onları yenebiliriz bilincine sahip olacaklar. Milli şuur güçlenince şunu diyecekler “Ya o zaman neden NATO’dayız, neden AB’ye üye olmaya çalışıyoruz, biz bunlardan iyiyiz!” Yani tam bağımsızlık isteyecekler. Ve o zaman Türkiye bağlarını koparacak. Bu adamlar tarafından yönetilemeyecek.. Halbuki bakın bütün bir 1960’lar, 70’ler Fenerbahçe şampiyonlukları ile geçti. Ne zaman ki uluslar arası hakimiyet 80 sonrasında Türkiye’de kesinleşti ve SSCB yıkıldı, o zaman Fenerbahçe şampiyonlukları azaldı. 1960’dan 80’e kadar Fenerbahçe 8 kere şampiyon olmuş. 70’lerde 5 kere. Oysa 80’den 2000 yılına kadar sadece 6 kere. 1980 darbesinden sonra 90 yılına kadar sadece 2 şampiyonluğu var. Çünkü bu yıllar ABD’nin Türkiye’de her batımdan egemenliğini pekiştirdiği yıllara denk geliyor. SSCB çöktükten sonra da kara 90’lar geliyor. Ne oldu da 2000’de durum değişti? İşte 11 eylül sonrasındaki dünya. ABD’nin arkasındaki güçler bir kere daha hakimiyetlerini arttırmak istiyor. Baktılar Türkiye biraz palazlandı, Avrupalıları yenmeye, gururunu toplamaya başladı. Hemen müdahale ettiler. Durum budur.”

Milli bilinç ve şuur sahibi toplumlar kolay yönetilemezler. Oysa her batımda yenilen, arkada kalanlar? Onlar elbette kendilerini güçsüz hissedecek ve yönetilmeye hazır hale gelecektir.

Medya, uluslar arası ortaklıkları sebebiyle bu olayları anlatamıyor, gerçekleri söyleyemiyor.

Fenerbahçe Illuminati’dir. Dünyayı yöneten ailelerin Türkiye’deki kurumlarından biridir. Bu kurum eliyle Türkiye yönetilmektedir.

Bu kadar değil…

Fenerbahçe Illuminati’nin de yönetici parçasıdır.

Gizli Tanık H.J “Well Actually – Esasında (buradan sonrası Türkçe) büyük bağlantıları var. Şampiyonlar ligi çeyrek finali oynadıkları sezon UEFA’yı da yönetiyorlardı. Yanlı hakem kararlarıyla çeyrek finale kadar çıktılar. Karşılarına Chelsea çıkmasa belki şampiyon olacaklardı. Ama Chelsea’nin gücü biraz daha fazla. Bugünlerde Amerika’yla yakın bağları var. Taurasi olayı malum. Obama’ya baskı yaparak WADA’nın kararını etkilediler. Ne hedefliyorlar? İyi bir şey değil. Tam da Arab bölgesinde devrimler olurken Fenerbahçe’nin liderliğe oturması tesadüf olabilir mi? İyi düşünmek lazım”

Yeni gelen bilgilerle burada olacağız.


[1] http://meetilluminatimembers.com/
[2] http://www.redicecreations.com/specialreports/2005/08aug/redshield.html


41 comments:

  1. Silas dedi ki...

    Hanım koooşş, Fenerbahce dosyası!

  2. sayerlack dedi ki...

    Hocam araya birazda Ergenekon serpiştirseydin:)

  3. Adsız dedi ki...

    Olay böylece çözülmüş oldu...teşekkürler üstad...

  4. Ortega dedi ki...

    Subhanallah kardeşim, ibretlik bir paylaşım. İçim rahatladı.

  5. Berkay dedi ki...

    hocam bunları böyle yazıyorsun da birileri bir gün bunları gerçek sanıp koyar gazetesine. ironi sen bizim herşeyimizsin

  6. 1945 dedi ki...

    ergenekondan tıkarlar mazallah.

  7. ramina dedi ki...

    (: bakın şimdi "illuminati" tahmin edebileceğinizden çok daha güçlü bir gizli örgüt evet.. ancak illuminatiyi bir araştırın hakkında yazılan herşeyi (özellikle yabancı sitelerden) bir okuyun. burda yazılanlar tamamen yazarımızın hayal gücü ve komplo teorisinden ibaret (: dostum sen madem bukadar gizli tanık bulabilecek bir yapıya ve güce sahipsin neden bukadar önemli bilgileri sadece bir blogspot yazarı olarak paylaşıyorsun??? istersen sana önde gelen bir tv kanalında program ayarlayalım orda anlat ne dersin ?? tanıklarınında görüntülerini almadan sesini değiştirerek dinleyelim??

  8. enes dedi ki...

    Fenerbahçeden zaten nefret ediyodum şimdi iyice nefret ediyorum

  9. Yusuf dedi ki...

    İlluminaticilere Ne Denir Mason Değilmi?
    Piramitde Yuvarlak İçine Alınmış Kelimeleri Yan Yana Koyunca Mason Oluyor Ama Fb De Olmuyor Bunu Paylaşan Kişi 0-3 Yaş Grubu

  10. Yusuf dedi ki...

    Üstelik Fenerbahçe İlk Kurulduğunda Amblemde 1907 Yazısı Yoktu+Yazılar Arapçaydı https://www.facebook.com/ApoKinq Anti-İlluminati Sayfama Girin Öğrenin Gerçekleri

  11. Omer Kaan dedi ki...

    Yusuf; verdiğin face sayfandaki adminlerin yaş ortalaması 13 :))
    İlluminati nedir masonluk nedir nerden bilsinlerki bide anti grup oluştursunlar? Önce türkçe karakterleri öğrensinler bence Örnek; ''shekil ckmissin Knk xD'' bu nedir ya

  12. Aykut dedi ki...

    Fenerbahçeyi kıskandığınızdan nasıl bir oyun yapacağınızı bilemiyorsunuz en büyük Fenerbahçe bu böyle bilinsin üstelik 2008 yılında yapılan fenerbahçe maçlarını izlede konuş fenere ne haksızlıklar yapıldı ama haksızlıklara rağmen çeyrek finale kadar geldik

  13. Aykut dedi ki...

    feneri kıskanmayın en büyük Fenerbahçe

  14. HalilDeniz dedi ki...

    Satanist bir örgüt olarak ve bizi şaşırtarak onlardan korkmamızı istiyorlar.

    "İnsanlar onlara: "Düşmanlarınız size karşı ordu topladı, onlardan korkun." dediklerinde, bu, onların imanını artırdı ve şöyle dediler: "Allah bize yeter. O ne güzel vekildir". (AL-İ İMRAN/173)"

    KORKMANA GEREK YOK; EĞER MÜSLÜMANSAN...

  15. Berkerk38 dedi ki...

    siz salak misiniz böyle boka inaniyorsunuz

  16. gürkan dedi ki...

    saçma madem o kadar güçlü bi örgütün desteği var fenere neden avrupada başarısı yok uefa gibi ezik bi kupayı alabilen tek takım galatasaray

  17. whiteface dedi ki...

    hadilan bağlantıların ikna edici deil ve sıradan olabilecek şeyler diyer takımlardakı özelikleri fb'de olagan ustuymuşgibi anlatmışsın

  18. serbay dedi ki...

    ben bir galatasaraylıyım yani buna inanmak saçmalık ötesi ... Tam bir fenerbahçe düşmanlığı var burda

  19. Sina Atalay dedi ki...

    Ya abim denerbahçenin logosunda 0 yazmiyor 90 yaziyor su 1 Ayrıca sen galatasaraylısın hemen anladım su 2 Simdi bende fener bahçeliyim galatasaray ile ilgili 100000 tane kusur bulurum 3 Daha saymıyorum.

  20. chernobyl dedi ki...

    Sakın şaşırıp, yanılıp kahve falı falan bakma. Bir fincanda dünyayı yerle bir etmeye yeticek geri zekalılık var yazdıklarında. Türkiye'de olsa olsa haftada bir yasa dışı kumar oynatılır. Kafanı yorma sen böyle şeylerle. Gerçi anlaşılan, yorcak kafa da yok. Şu İlluminati'den bi dengesiz de çıkıp senin gibileri temizlemedi ki kurtulalım boş laflarınızdan. Sözlerinle var olmadı, yalanlarınla yıkılmaz bu kulüp.

  21. Ertugrul Saykal dedi ki...

    BABA SEN KUSSURA BAKMA AMA HAYATIMDAN GORDUGUM EN MALCA, BOS, ASLI OLMAYAN BI YAZIYI OKUTTUN BANA YA HELAL OLSUN. YANI HARBIDEN SENDE ZEKA YOK BIRADER YOK OHA YANI YUH!! NERDEN NEREYI VURMUSSUN LAN NE ALAKA LAN :D SEN FARKINDA OLMADAN TÜRK TAKIMINI VURUYORSUN AYIRIYORSUN MILLETE FENERBAHCE GIBI TÜRK TAKIMINI KÜSTÜRÜYORSUN FARKINDAMISIN HOCA?
    SACMALAMA YA BIRAK ALLAH ASKINA HIC ALAKASININ ZERRESI YOK BE !
    HAYATIMDA GORDUGUM EN BUYUK SALLAMASYON :)
    YANI SIRF YAZMAK ICINMI YAZDIN? BILEMIYORUM :)
    YAPTIGIN AYIP AYIP HARBI AYIP. KÜCÜK KARDESIMI GETIRSEM DAHA MANTIKLI ÖGRETICI SEYLER YAZARDI.
    YANI OLMAYAN SEYDEN KIVIRMISIN DÜZELTMISIN FENERE VURMUSUN. FENER TÜRKIYENIN CILVELI BI TAKIMI LAN HERKESIN EGLENDIGI TAKIM. BEN BURSASPOR TARAFTARI OLARAK HIC YANI HIC INANMADIM VE INANMIYORUM :)

  22. Kamil Kurdoğlu dedi ki...

    hahahahaahahaha :)

  23. Kamil Kurdoğlu dedi ki...

    Abi süpersin :)

  24. A . A dedi ki...

    evet ben de fenerbahçe yıllardır kollanıyor diye düşünüyordum ama arkasında bu güçlerin olduğunu düşünmemiştim. düşününce çok mantıklı aslında. "madem destekleniyor neden avrupa'da başarılı değil"in cevabı var yazının içinde.

    amaç zaten Türkiye'nin önünü kesmek. Fener yerine başkaları gitse avrupa'ya diz çöktürürüz bence onlara.

  25. bülent dedi ki...

    Yazıdan sonra ki yorumlar nasılda sonlara doğru çığrından çıkmış,kulaktan kulağa oynanıyor sanki,şakamısınız siz,örgütmüsünüz,beni korkutmak için bi araya gelmiş gizli mallar topluluğumusunuz,yürüyün gidin sorgulatmayın bana beynimiii...

  26. Unknown dedi ki...

    eyvah eyvah :))))

  27. David Sumner dedi ki...

    Yorumlar beni bitirdi :))))

  28. bülent dedi ki...

    kulaktan kulağa oynar gibisiniz,nerden nereye geldiniz,hangi dilde okudunuz yazıyı,nasıl bir kafadasınız,ilk yorumlardan sona doğru nasıl çığrından çıkarabildiniz bu kadar yürüyün gidin sorgulatmayın bana beynimii...

  29. fatih dedi ki...

    turkishmusic.org daki sezen aksu tartışmasına dönüyor yavaş yavaş burası da. insanlar okuduklarının ne anlama geldiğini bile anlayamayacak hale gelmiş yahu yazık.

  30. Val Resnick dedi ki...

    Bu sayfada yazılanların hepsini okudum ve aethewulf sen haksızsın ibne. sana laflar hazırlayacam birazdan.

  31. Adsız dedi ki...

    Su yorumlara bakinca anliyorsun ki memleket patlamaya hazir bir bomba yeterki ver gazi :))) harbiden de eyvah eyvah

  32. hatican dedi ki...

    Yorumlar karşısıında gerçekten de Panic of 1907.. :))

  33. onurbozkurt dedi ki...

    ömer çelakıl seni çıkarsın tv ye :) dan dan dan fenerbahçede illuminati parmağı mı var azz sonra.
    anca zaten o kdar ciddiye alınır bu iddalar

  34. movie box dedi ki...

    Bak su dunyanın türlü türlü haline :-))))

  35. simay1303 dedi ki...

    öyle bişey yok tamam mı!!! siz fenerbahçeyi kıskandığınız için böyle şeyler yazıyosunuz bunu allahdan başka kimse bilemez ve bizim formalarda türk bayrağı var buda illuminatinin türk bayrağına neden izin verdiğini açıklar çünkü öle bişi yok inanmayın

  36. Magazin Dünyası dedi ki...

    fb <3 fb <3 ister illuminatici olalım ister ateist ister müslüman şerefsiz değiliz ya ona bakın

  37. Unknown dedi ki...

    HAYATINIZ YALAN DOLAN ŞEREFSİZLER. FENER'E BOK ATMAK OLSUNDA NEREDEN OLURSA OLSUN. Bİ DE EN ŞEREFSİZCE TARAFTAN VURMAYA CALISIYOLAR. ANANIZ BABANIZDAN SİZDEN SÜLALENİZDEN DAHA TEMİZDİR FENERBAHÇE. ELBETTE SİZİN GİBİ FENERBAHÇE DÜŞMANLARI KARALAYACAK, DEVAM DA EDİN. 30 MİLYON FENERBAHÇE TARAFTARI BİZ BİZE YETERİZ, SİZİN GİBİ DOSTTA İSTEMEYİZ. AMA DÜŞMANIN BİLE DÜRÜST OLANI, YÜZ YÜZE ÇARPIŞANI MAKBULDÜR. SİZ DÜŞMANLIĞI BİLE BECEREMİYOSUNUZ ŞEREFSİZ SÜRÜSÜ.

  38. Snake dedi ki...

    İroni ; Söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler.
    :)

  39. Unknown dedi ki...

    yalan

  40. Unknown dedi ki...

    He he he yalan haber oldugu nereden belli Fenerbahçenin kuruluş hikayesi 1898 1899 yılları arasında oluşmaya başlamıştır neden 1906 değil diyor tam bir malsın Fenerbahçeli olarak inanmamamı bırak gs bile olsa bunda onada inanmam saçmalık bu takımların eski logosu arapça olarak yazılmıştır osmanlı 1923 sona erdi sizneyin kafasındasınız VI. Mehmed zamanında hangi alanlarda ve II. Abdülhamid ne gibi değişik yenilikler oluşturulmuştur bir öğrenin ozaman II. Abdülhamid kurduğu Portsmouth FC takımı ligimize versinler vigülüne kadar saçma eline yazık bee Allahın kafiri

  41. Fatih PASLI dedi ki...

    İlluminati falan anlamam da (özel araştırma konumdur esasında 6 yıldır) milli şuur olayında çok haklısın dostum. Galatasaray (Fransız) Fener (Rum) gibi global nitelik taşıyan, milli bir bağlayıcılığı olmayan takımlar milli şuuru aşılayamaz. oysa ki illerin takımları ile ancak milli bütünlük oluşturulabilir ve Türk futbolunda Türk oyuncuları geliştirilerek bir yerlere varılabilir. gerisi tırı vırı. elin gavuru ile olmaz bu top işi. milli şuur futbolda önemlidir. çünkü hırs verir adama.

Yorum Gönder