Ne Yapıyorsunuz?


tsl

Galatasaray maçından sonra bir şeyler olacağı belliydi. O mağlubiyeti bile gidip hakeme bağlayanlar oldu. Daha sonra Melih Gökçek'in Nazlı Yâri İnce İnce Doğradılar albümü piyasaya sürüldü. Üstelik müthiş güvenilir ve tarafsız gazete Vatan da aynı istihbaratı almış. Son olarak maça 2 gün kala açıklanan hakemin değiştirilmesi skandalı yaşandı. Bu adamlardan şikayetçi olunca suçlu biz oluyoruz, gelin de keyif alın şimdi. Şu aşağıdaki açıklama Dünya'da üç basamaklı IQ'ların yönettiği bir ülkede olsa içinde hiç mahkeme kelimesi geçmediği için açıklamayı yapanlar mahkemeye giderdi.

Son haftalarda gündeme gelen hakem-kulüp ilişkilerinde yaşanan ilginç gelişmelere bir yenisi daha eklendi. TFF Ankaragücü-Fenerbahçe maçını yönetecek olan Halis Özkahya´nın Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın tarafından arandığını tespit etti. Bu telefon konuşmasının ardından Halis Özkahya´nın yerine Fırat Aydınus maça atandı.

TFF bu olayı şöyle duyurdu: Ankaragücü´nün Fenerbahçe ile oynayacağı Turkcell Süper Lig 12. hafta mücadelesi için atanan Halis Özkahya´nın‚ MHK´nın haftanın hakemlerini basın bülteni ile duyurmasından sonra Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın tarafından telefonla arandığı tespit edilmiştir.

Haftanın hakemlerinin açıklandığı basın bülteninin yayınlanmasından daha önce Başkan Cemal Aydın´ın‚ ´söz konusu maçın hakeminin Halis Özkahya ya da adını vermediği başka bir hakem olacağı´ iddiası üzerine‚ Türkiye Futbol Federasyonu derhal harekete geçmiş ve bilgisine başvurmak için Başkan Aydın ile görüş alışverişinde bulunmuştur. Bu görüşmede Aydın´dan‚ iddialarının kaynağını Türkiye Futbol Federasyonu ile paylaşması talep edilmiş ve bir bilgi paylaşımı olmaması halinde tüm hakem camiasının töhmet altında kalacağı vurgulanmıştır.

Ancak bu görüşmeye rağmen Sayın Cemal Aydın´ın‚ haftanın hakemlerinin açıklandığı basın bülteninin yayınlanmasından sonra‚ başkanlığını yaptığı kulübün maçını yönetecek hakemi telefonla araması‚ konuşmanın içeriği ne olursa olsun bir yönetici duyarlılığı ve sorumluluğuna yakışmamaktadır.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın‚ bu girişimi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu tarafından tedbirli olarak Disiplin Kurulu´na sevk edilmiştir.

Tüm bu gelişmeler üzerine herhangi bir spekülasyona yol açmamak adına‚ 22 Kasım Cumartesi günü oynanacak Ankaragücü-Fenerbahçe maçının hakemi MHK tarafından Fırat Aydınus olarak değiştirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Türkiye Futbol Federasyonu



1 comments:

  1. medgallis dedi ki...

    'the big lebowski'de john goodman'ın canlandırdığı 'walter sobchak' karakateri eski karısından bahseder durur ve bir sahnede 'eski karımın ayrılırken de dediği gibi 'hepsi bu kadar' ahbap..hepsi bu kadar..'
    ankaragücü maçından sonra ben de aynısını dedim:'hepsi bu kadar'
    biliyorum 'ben sende imkansızlığı sevdim/asla umutsuzluğu değil' diyenler çıkacaktır.
    ama gerçekten geriye bir şey kalmadı:kötüydük ankarada.söylenecek söz bırakmayacak kadar kötü.artık beşiktaşı,trabzonsporu yenmenin ne anlamı var ki?onları yenerek bir şeyleri telafi etmekten bıktım ben artık.üç yıl önce galatasarayı iki maçta da yendik şampiyon onlar oldu.geçen yıl beşiktaşı iki maçta da yendik ama aynı puanla bitirdik ligi.yani telafi de edilemiyebiliyor.
    işin en kötü yanı oynanan oyundan da zevk almıyor olmak.
    daum 'savunma yapılarak da mac kazanılabileceğini gösterdik' demişti.şimdi ki takım gol atamadığı için maç başladığı gibi bitiyor.ve bu takım neredeyse her sezon ligin en çok gol atan takımı olmak gibi bir kültüre sahip.
    neyse susayım ben.gidip sanata vereyim kendimi.

Yorum Gönder