Melih Gökçek'e Bir İş de Sen Bul!


melih gökçek

Melih Gökçek’ten büyük nefret etmemek gerçekten çok zor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği günden itibaren bir otel ve birkaç büyük alışveriş merkezinin ortağı olan, oğlunun İncek’te aldığı arsalar dilden dile konuşulan, fantastik peluş hayvanat bahçesi, devir daimli yeniçeri anıtı, oynarbaşlıklı Mevlana heykeli gibi projeler çıkartan bu şahıs, nasıl oluyorsa kazandığı paralarla Ankaraspor diye bir şey çıkarttı, yetmedi onun da “Onursal” başkanı oldu. Tabi bunun için ondan daha uygun kimseyi bulamazlardı. Şimdi bütün siyasi hayatına şaibe düşse hafif kalacağı bu şahıs, Fenerbahçe’nin galibiyetine şaibe karıştırmak istiyor: Hakem Ankaraspor’u “ince ince doğramış”.

İnce ince doğramak ne demek, soğan mı doğruyorsun? Geçtim onu yahu Melih bey belgesi var mı doğramanın? Ben olsam korkardım “belgesiz” konuşmaktan. Bir insan bütün siyasi hayatını “belgesi var mı” sorusu üstüne kurduysa korkmalıdır da.

Her neyse, hazır devri Gökçek bitiyor, papazın çayırı ekibi olarak yeni bir kampanya başlatıyoruz.
“Melih Gökçek’e bir iş de sen bul!”

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan sonra işsiz kalacak olan İnşaatçı, sanatçı, filozof, sporcu, yönetici, emlakçı Melih Gökçek’e uygun meslek önerinizi ve varsa bunla ilgili ilustrasyonunuzu papazincayiri07 [at] gmail.com adresine gönderin veya yorum ile belirtin yayınlayalım. Kimse işsiz kalmasın.

(not: başlangıcı albüm kapağı ile ben yaptım, ilustrasyonlarda kullanılabilecek malzeme ise http://www.ankara.bel.tr/AbbSayfalari/Baskan/Baskanin_Albumu.aspx adresinde bulunuyor)



1 comments:

  1. Temur dedi ki...

    Bir de Arka plana ağlayan bir Cemal Aydın koymalıydın birader. Albüm ismi "Sebebimsin"

Yorum Gönder