Sizi Ciddiye Alanda Kabahat



Sayın Demirören, merakla beklenen ve her şeyi ortaya koyacak toplantısında verilmeyen birkaç golün ve gösterilen, gösterilmeyen kartların ligin gidişatını etkilediğini ve Beşiktaş üzerine oyunlar oynandığını iddia etmiş. Çok merak ediyorum o örnek verdiği Fenerbahçe maçları hakkında konuşurken en ufak bir utanma yaşıyor mu. Hemen Beşiktaş maçlarından bir derleme yapalım bakalım.

Senelerdir Japon bayrağı açarak hatırladıkları maçta çakma Ronalda 1 metre ofsayttan gol atıyor, Demirören'in mantığıyla o maç bizim ahengimizi bozuyor ve o sezonu kaybediyoruz.

Samsun maçında hükmen yenildikleri sezon Fenerbahçe ile uzun süre çekişmeye devam ediyorlar, Olimpiyat Stadında Gs ile oynadıkları maçta Ali Aydın tamamen uydurma iki penaltı çalıyor, maçı alıyorlar, hatta o maçtan sonra Ali Aydın hakemliği bırakıyor. Hani bir de 21 yıl önceki maçtan şikeyi gündeme getirmişler. Bu aynı sezonun sonunda Beşiktaş'ın Rize'ye maçı sattığı telefon konuşmalarıyla belgeleniyor, keşke o konuşmaları da barkovizyon gösterine koysalardı.

Türkiye Kupası finalinde Ümit Özat'a ceza alanı önünde fauıl yapılıyor, hakem faulü Beşiktaş'a veriyor, Tümer frikikten golü atıyor. Hakemin katliamı devam ediyor, maçı uzatmada Beşiktaş alıyor. Türkiye kupasını biz alalım ligi Gs alsın temennisi gerçekleşiyor, kupa federasyon başkanının babasına götürülüyor.

Selçuk Dereli Türkiye Kupası yarı finalinde tek kale oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçını katlediyor, Baki 5 kere atılması gereken maçı tamamlıyor. Uzatmada Nobre atıyor Beşiktaş finale çıkıyor. Finalde yine hakem katliamıyla Erciyes'i yenip yine kupayı alıyor.

Deivid'in attığı bir golden bahsedilmiş, hangi gol o anlamadım. Yalnız lig maçında Beşiktaş'a Deivid'in attığı ve ofsayt nedeniyle iptal edilen net bir golümüz var, onu hatırlayamamış sanırız Demirören.

5 dakikada son 5 seneden 5 tane rezaleti çıkıp yazabiliyoruz. Adamlar 5 gündür hazırlanıyor 10 sene önceki hakem hatalarını da sayarak 5 tane hata bulmuşlar bunu gündeme getirerek Beşiktaş'a hain komplo gösterisi sunuyorlar. Bunları ciddiyer alanda suç...


5 comments:

  1. Temur dedi ki...

    Yasin Sülün taklasını Galatasaray ile Fenerbahçe buldu zaten. Tamam son yıllarda Bjk hakemelerden çekti biraz ama hiç bir zaman şampiyon gibi oynamadılar. Bir de 21 senedir oyunlar oynanıyor diyor ulan kim yapıyor bu kadar büyük komployu İsrail mi ABd mi?

  2. Adsız dedi ki...

    çok güzel bir yazı ..gerçekten bunları ciddiye almaya değmez.. 2003-2004 sezonunda yapılanlardan sonra direk 2008 sezonuna geçiyor keşke 2006 yılında yapılanlardanda bahsetseydi...

  3. murarty dedi ki...

    2005-2006'da , O.Cordoba-Sergen ortaklığıyla kaybedilen Galatasaray maçı var bir de..

  4. Temur dedi ki...

    @ murarty

    Bazıları Cordoba'ya çok yüklenir lakin o maçta hem şans Galatasaray'ın yanındaydı hem de Beşiktaşlıların saçmalaması üst düzeyde idi. Rakibin 3 forvet oynuyor hem de bunlarda biri Hakan Şükür ve sen savunmaya yatarak ekmeklerine yağ sürüyorsun. Şişir Hakan'a indirsin.. Şans Galatasaray'ın yanındaydı derken de ikinci golü ele alırsak bir Galatasarylı olarak söyleyebilirim ki Sabri Hakan attığı top gibi topun altına girerek yaptığı ortalarda sadece iki kez başarılı oldu. Bir o toptur diğeri de Volkan-Edu ikilisinin noda'ya yaptığı asistin topudur. Pozisyondaki ikinci beklenmedik olay ise Hakan'ın indirdiği topa Hasan Kabze'nin bir daha asla vuramadığı gibi vurmasıdır.

  5. murarty dedi ki...

    @Temur
    Ben Cordoba'nın sadece son pozisyonuna takılmıyorum o maçta.İmkanınız olurda o maçı tekrar seyretme şansınız olursa,Cordoba'nın maçın genelinde çok ilginç davranışlarda bulunduğunu görebilirsiniz.Toplara uzanmasında bile bir gariplik vardı.Ben de bunları,o maçı daha sonra,dikkatimi Cordoba'ya vererek seyrettiğimde anladım.
    Ayrıca Sergen'in pozisyonu var.Galatasaray defansını az adamla yakalamışlar,Ali Güneş (isimde yanılabilirim)sağdan defansın arkasına koşu yapmış,Sergen ara pasını atmıyor ve geri dönüyor.Ali Güneş golü atardı,atamazdı orası ayrı,fakat futboldan biraz anlayan bir adam orada o topu A.Güneş'in önüne yuvarlardı.Herhalde Sergen'in futboldan iyi anladığı konusunda hemfikirizdir.
    Ben tabii ki, kesinlikle, şike yapıldı,para alındı falan gibi saçma düşüncelerde değilim.Sadece hatır gönül işleri olduğunu düşünüyorum.
    Ayrıca Fenerbahçe'li olduğum için hissi davranıyor olabilirim.Umarım maçı benim dediğim gözle izleme şansınız olur.
    Hoşçakalın.

Yorum Gönder