İzlemedim Maçı


cl logo

Aslında izleyecektim, hazırlık bile yaptım. Hatta evde izlemek istedim, o yüzden gece 10:00'a kadar çalışmak zorunda kaldım. İyi başladık, sonra golü yedik, fakat ben yine umutluydum, bu maçı çeviririz diyordum, iyi başlamıştık. 25. dakikaya kadar. 25. dakikada bıraktım maçı, giydim montumu çıktım. Maç bittikten sonra öğrendim maç sonucunu. 25. dakikada maçtan atılmak için hakeme göstere göstere Portolu oyuncuya kasti tekme atan adamı izlemek istemedim, acıdım takımıma, yüreğim yandı Fenerbahçe formasını böyle bir adamın üzerinde görünce. Okuyorum, herkes hakeme kızıyor, ben de o dakikada çok kızdım, atmadı... Atsa günah keçisi olacaktı, zaten kısa sürecek Fenerbahçe hayatı daha da kısalacaktı, ama çömez hakem atmadı. Ben attım ama. O geldi Fenerbahçemden soğudum diyenleri anlamıyordum, bir saniyede anladım, öngörmüşler. Rakibine saygın, sevgin yok onu biliyoruz da, takım arkadaşlarının emeğine saygın olsun bari... Kendini zorla attırmaya çalışma bari... Bir kırmızı kartın cezası 100 bin dolar, 3.5 milyon euromun yanında ne ki diye sahaya çıkma bari... Arkanı, seni bu takıma getirenlerle birlikte göreceğiz, uzak değil o günler...



5 comments:

  1. oralardaniyivurur dedi ki...

    Yakındır yakın.

  2. M. Alper dedi ki...

    İşte ben o adam yüzünden FB taraftarlığımı askıya aldım ve bu adamı eleştirdim diye antu.com'dan 6 ay ceza yedim...

    34 yaşındayım ve bu adam yüzünden 34 yıllık FB'liliğimi askıya aldım.
    Utanıyorum bu adamın FB'de olmasından.

  3. Adsız dedi ki...

    maçı izlerken bende ''ne yapıyor bu yaa?'' dedim. o kadar bitikti ki yapmak istediğini yapamadı. yoksa biraz kondisyonu olsa biraz hızlı olsa kırmızı kartı görücekti. takımı sabote ettiğini düşündüm bi an.

  4. Adsız dedi ki...

    Emre Belözoğlu'yu sadece topsuz alanda yaptıklarıyla izleyin lütfen. Top onda değilken "nerelere" koşular yaptığına, nasıl saklandığına, nasıl rakibin arkasına (yani takım arkadaşlarının pas atamayacağı yerlere) bilerek ya da bilinçsiz bir şaşırmışlıkla gittiğini izleyin lütfen.

    "Top Fenerbahçe'deyken" Emre'nin ayağına kaç kere top değdiğini ve Emre'nin buna nasıl da razı olduğunu ve hatta bu oranın daha da azalması için nasıl "özel çaba" harcadığına bir dikkat edin lütfen.

    Bunun takıma yeni gelmiş bir oyuncunun sorumluluk almak istemeyişiyle bir alakası yok.

    Sadece herhangi bir maçın herhangi bir on dakikası boyunca Emre'nin topsuz alanlarda saha içinde nerede olduğuna bakarsanız anlarsınız.

    Emre hakkındaki geçmişe dayanan tüm bilgi, görüş ve düşüncelerinizi silerek, tarafsız bir gözle bu adamın topsuz alanda "nerede olduğuna" bir bakın.

    Tüm diğer etkenlerin yanı sıra, o sahadayken neden "rahatsız" olduğumuz belki bu şekilde de anlaşılabilir.

  5. Daima Fenerbahçe! dedi ki...

    o malum şahıs hakkında yorum yapamam sadece küfrederim. o şahsın bu formayı giymesi lefterlere,canlara,basrilere,cemillere saygısızlıktır. Şükrü Saraçoğlu'nu mezarından çıkartacaklar bu gidişle.

Yorum Gönder