Ankaragücü 0 - Fenerbahçe 1
FTK 29/10/2008


fenerbahçe ankaragücü

NTVSPOR ve Ajanslar
Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası D Grubu'ndaki ilk maçında Ankaragücü'nü Semih Şentürk'ün attığı golle deplasmanda 1-0 mağlup etti.

Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda Fenerbahçe, başkent temsilcisi Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında etkili olan Fenerbahçe, 5. dakikada Semih Şentürk'ün ceza sahası dışından sol ayakla yaptığı vuruşla topu filelere göndermesiyle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra daha fazla ileri çıkmaya başlayan Ankaragücü rakip kalede istediği pozisyonları üretemezken, Fenerbahçe de kalan dakikalarda topu bir kez daha filelerle buluşturmayı başaramadı ve devre 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi Ankaragücü daha hızlı başlayan taraf oldu. Jaba ve Leandro'nun uzaktan yaptığı sert vuruşlarla etkili olan başkent ekibi, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

71. dakikada Colin Kazım'ın kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla birlikte sahada 10 kişi kalan Fenerbahçe, skor üstünlüğünün verdiği avantajla kalan bölümde oyunu kontrol etti ve maçı da 1-0'lık sonuçla kazanarak Ankara deplasmanından 3 puanla ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ: 0 - FENERBAHÇE: 1
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Hakan Özkan xx, Alper Ulusoy xx, Adil Sinem xx
Ankaragücü: Serkan xx, Elyasa x, De Souza xx, Chaabani xx (Dk. 88 Tolga Doğantez ?), Murat Duruer x, Gökhan Emreciksin xx, Cem Can xx, Barbaros xx (Dk. 85 Burak Karaduman), Leandro x (Dk. 70 Metin Akan x), Murat Erdoğan xx, Jaba x
Fenerbahçe: Volkan Babacan xxx, Ali Bilgin x, Edu xx, Yasin x, Roberto Carlos xx, Kazım x, Josico x (Dk. 46 Maldonado x), Deniz xx, Tümer x (Dk. 46 Vederson x), Burak Yılmaz x (Dk. 63 Deivid x), Semih xx
Gol: Dk. 5 Semih (Fenerbahçe)
Kırmızı kart: Dk. 72 Kazım (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 32 Roberto Carlos, Dk. 84 Yasin (Fenerbahçe)


0 comments:

Yorum Gönder