Fenerbahçe Teknik Direktörü: Luis Aragones


aragones

En sonunda açıkladılar. Bu biraz ölümü gösterip sıtmaya razı etmek oldu. Deyimin kendisi sakat, Aragones de kesinlikle “sıtma” değil ama Fatih Terim dedikoduları çıktığından beri yaşadığımız bu. Aragones ile anlaşıldığının açıklanması neredeyse bir rahatlama yarattı, halbuki 55 yaşında Avrupa’da başarıya aç, sistemini oturtmuş ve futbolcularla ilişkisi üst düzeyde bir teknik direktörü ‘ekibi’ için gönderip sonra 70 yaşında, her başarıyı yaşamış ve kendi ekibinden zerre fedekarlık yapmayacak aksi bir hocayı almak hiçbir transfer rasyosuna uymuyor. Korkudan, tartışabilecek zamanımız olmadı. Bundan sonra Aragones’in ne getirip ne götüreceği uzun uzun tartışılır, Guiza getireceklerinden ilki, ırkçı olup olmadığı tartışmaları ikincisi. Her ne kadar Eto’o, Finidi ve Engonga ırkçı değildir diyorsa da, bizim medya sallamaz, polemiğe başlar, manşeti şimdiden görebiliyorum: "Alex ile Aragones anlaşabilecek mi?"

1 comments:

  1. aethewulf dedi ki...

    Biz polemiğe başlamadan Luis Aragones bambaşka bir polemik yarattı, imza attığını yalanladı. Eğer Fenerbahçe'ye imza atmışsa bu imzayı yalanlayan tek Fenerbahçe teknik direktörü kendisi yok eğer imza atmamışsa asparagasa haber yapan kulüp olduk. Ne kadar profeyşınıl.

    "Aragonés, who had previously announced he would vacate the national-team role after the tournament, refuted the claim on the eve of Thursday's semi-final against Russia in Vienna. "I don't understand it because Luis has not signed anything with anybody," said the 69-year-old, adding of the announcement. "I don't think it will affect the players. It is just another piece of news. Sometimes the news is true and sometimes it isn't.""
    http://www.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=727039.html

Yorum Gönder