Aragones, Alex ve Kanatlar


final01

Zico'nun gidişinden sonra Alex ile yeni teknik direktör arasında bir problem olabileceği spekülasyonları ortalığa yayılmıştı. Alex hiç de beklenen gibi davranmadı. Önce Aragones'in yaşıyla ilgili spekülasyonlara "akıl yaşta değil baştadır" kıvamında bir cevap verip topu Luis'nin önüne kesti, daha sonra da, Galatasaray yönetiminin anlayamayacağı şaşırtıcı bir hareket yaparak, bir brezilyalı olmasına rağmen, kampa zamanında geldi. Şimdi de yukarıdaki fotoğraf, muhabbetleri bozulmasın.

Görünürde Fenerbahçe Burak Yılmaz, Emre ve Aragones transferlerini yaptı. Herhalde Guiza da gelecek. Böylece Kezman, Semih, Deivid, Kazım dan oluşan forvet hattına iki takviye daha yapılmış oldu. Kazım kanada çekilse dahi hala daha bir kanat oyuncumuz yok. Sol kanada birini almayı düşünüyorlar mı? Ondan da haber yok. Bir ara Aragones'in orta sahaya takviye istediği söylenmişti, yönetim de bu sebeple Mehmet Topuz transferi için girişimlerde bulunmuş. Medya bunu basitçe "Fenerbahçe Topuz için Düğmeye Bastı" diyerek açıkladı, biz de sevinme düğmemize bastık, öyle böyle değil Nielsen'den beri ilk kez takıma kanat alınıyor. Bir haber çıkmadı.

Aurelio Betis ile anlaşmış. Senna ise Fenerbahçe'ye gelmiyor. Orta saha böylece daha da güçsüzleşti. Sahaya yürüyerek şampiyon olmak için full forvet çıkılmayacaksa, herhalde birileri alınacaktır, umuyoruz, MTK maçına kaç gün kaldı ki?


1 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    kaleci sorunumuz da var şu an.

Yorum Gönder