#direniyoruz



En son Eskişehir’de anladık ki Fenerbahçe taraftarına direnmekten başka çare yok. Meydanlar, caddeler, sokaklar, kaldırımlar… Adliye saraylarının kapılarında, stadyumlarda, İstanbul'da, Eskişehir'de, Van'da, Diyarbakır'da, Ankara'da... Türkiye'nin her yerinde direne direne kazanacağız. Çünkü her sabah özgürlüğe doğar Fenerbahçe

4 comments:

  1. Mattt dedi ki...

    (I)

    Hadi bakalim hayirli olsun! Sike’nin picini beyoglunun yosmalari dogurmus.
    Hastane dogum raporu: adnan polat’a 7 yil hapis isteniyor.

    Bu ates ufleyerek sonmez, nafakasi tayyipten beyler. Temizligciler hadi bakim dogumhaneyi temizleyin, darisi sizin de basiniza!
    Bu ates ufleyerek sonmez beyler picinizi sahiplenin.
    Yosmaliktan o kadar cok yer degistiriyorlar ki gecgec’cinin verdigi fisi kaybetmisler.

    Bu ates ufleyerek sonmez beyler adaletinizi hukuunuzu calistirin. Adalet mi?! hani su kuyruk salladiginda tecavuzu hak eden!

    Acin lise tarih kitaplarini ve derebeylikle ilgili sayfalari okuyun ve birde bu devletin yaptiklariyla karsilastirin, arada bir fark varmi?
    Evet var… tarih farki var!!
    Bit pazarina nur yagmis ve bu devlette derebeyligi fark etmis, tarlalari suruyor!
    Ama bir fark daha var! o da derebeyligin modern aciliminin, “ince ayar politikasi” oldugunu da gorduk!

    Yani o kadar ince ayarli ki, artik hedefi kuculterek yukleniyorlar.
    Frankfurtta 2 kilo eroinle yakalanip 2 yil iceride yatmis ve ceraim yani suc numarasi 256 olan turgay ciner polis kayitlarinda yerini almis da dogruluktan durustlukten bahsederek bize gaztesinden Haddinizi Bilin! diyor… kurdelani tayyip kesti demi !!
    “ Her büyük servetin arkasında bir suç gizlidir. Balzac “


    Yani o kadar ince ayar bir politika ki, eroinden mahkum, gumruk kacakciligi, zorla adam alikoymak, zorla cek-senet imzalatmak, yurda kacak araba sokmak, tesekkul olusturmaktan dolayi emniyetten damgali t.cineri bile puntuna getirip hizmetine alabilir… Acilis kurdelasinin kestiriyor keyifle ve “Sizin moral desteğinize ihtiyacımız var. Bu desteği de kesintisiz yanımızda hissediyoruz” diye icazetini veriyor, mister ciner!

    Cikaracagim gaste de benim gibi firlama olacak diyenin “firlama gastesi” hakkindaki meyda haberleri:
    Altaylı'dan sinsi mesajlı kirli gazetecilik!
    Habertürk 24'ün röportajını çaldı!
    Altaylı "Fırıldak Kubi"den beter niye döndü?
    Haberturk yine fena salladi!
    Habertürk'ün "gazetecilik katliamı" sicili!
    Gazete Habertürk yayın hayatına başlayalı 2 yıl oldu. 2 yılda öyle büyük hatalara imza atıldı ki, gazeteciliğin ölmediğini gösterecek en son isim Altaylı idi. Bugün bir kez daha çuvalladı.
    Habertürk rezil oldu.
    Habertürk gazetesinin 7 Ekim Cuma günü sürmanşetten 'Kadına şiddette son nokta' başlığıyla verdiği tüyler ürpertici fotoğraf büyük tartışma yarattı. Bu fotoğrafla birlikte medya etiği de tekrar gündeme geldi.
    Altaylı'dan sinsi mesajlı kirli gazetecilik
    Altayli; "ciner parayı nerden buldugu belli olmayan karanlık iliskilere sahip biri" dedi daha sonra sabah grubuna geçti, daha sonra essek gibi anirarak skyturk’e gecti, pompaci vergi kaciriyor dedi dogan grubuna gecti. Nihayetinde dondu dolasti cineri yalamaya basladi.

    Daha once buradaki bir konuda sike davasi ergenekonla karistirilamaz ancak mukayese edilir, biri asker tabanli digeri ise sivil ve tamamen adalet istemekten kaynaklanan bir tavir derken simdi adeta teyid edercesine, soytari baligi, sarayin akvaryumundan sesleniyor: hic kimse Fenerbahceyi kalkan yapamaz diyor ergenekonu ima ederken.
    Eskilerin dgm’si vardi komunist avina cikmisti, bunlarinda o.y.mahkemeleri var herkese orguttcu ayari cekiyor! 19 macta sike var… olmadi mi?! 6222 sayili kanun var! yok bu da olmadi… 58.madde var, yurugit lan!… Eee o zaman ergenekon var!
    Iste ellerinde hicbir sey kalmadi ve simdi de dosyanin adini degistirdiler: Fenerbahce Ergenekon!

    Yahudiler birbirlerini tanimak icin soy isimlerinde “man” takisi alirmis, iclerine cin kacanlarda C harfini kullanir olmus, ciner, cincon, cemaat, camia,… bunlar, C – klasmaninin Cincinler Familyasindan! Bunlarin her biri aslan parcasi… cincinlerim benim.

  2. Mattt dedi ki...

    (II)

    Orospu medyada mansetten verilen haber su: “Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, 19 Haziran 2010’da, Muğla Peyzaj Mimarları Odası Başkanı 37 yaşındaki Hülya Yolcubal’ın evinin önünde tabancayla öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan 57 yaşındaki Cihan Oskay Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve çetesinin nişanlısını öldürmüş olabileceği iddiasında bulundu”
    twitterden fisilti haberler
    Huluc: cinconun yaptigi sike makbuzunu A. Yildirim caldi! Bekliyoruz!!
    Yakinda bunlardan biri cikar ve karimida Aziz Yildirim z.kti derlerse hic sasirmayin!
    Taraftar olarak piclerini yegen diye severiz artik.

    Sike yaptiniz dediler yemedik, 6222 dediler 58 dediler yemedik yine direndik ve sari okuzu yine vermedik, dik durduk. Simdide ergenekon diye yirtinmaya basladilar, bu ellerindeki son koz artik her turlu pislii yapacaklar.
    Hic ummadiklari bir taraftar direnisiyle karsilastilar ve bu hukumeti titrettiler bir an krize girdiler. Ellerinde hicbir sey kalmadi artik taraftarlari ve tribunleri karistiracaklar, hazirlikli olun!! Yeni yeni fenerliler tureyecek bizde fenerliyiz ama… bizde fenerliyiz ve… diye keman calacaklar.

    Goruyorsunuz mit olayini bir cirpida ulkeyi dehlizlere atmakta bir behis gormediler, bir anda sattilar ulkeyi. Ister sevin ister nefret edin ama, tipki bir vucut gibi, bir ulkenin bagisiklik sistemi de istihbarati kolluk kuvvetleridir. Mit kacekayi kurdu orgut yonetiyor, kim diyor bunlari cemaatin ele gecirdigi kurumlar diyor. Sarikaya’nin sorusturma acmasi yanlis yada dogru ama bir dogru daha varki rahipler ile krallar mal mulk bolusumunde.

    Sizin pekakadan ne farkiniz var?! onlar sokaktaki kirdaki askere polise kursun sikiyor sizde ofistekilerini hedef aliyorsunuz! Ee bu ne z.kim is!!
    Bunlarin gozu hirstan ihtirastan o kadar kor olmus direkt olarak immune sistemine calisiyorlar bir aids gibi.
    Cemaatin beyaz sacli memuru tvlere cikmis vallah bunda bizim barmaamiz yok olsa olsa mossadin cianin isi diyor.

    Bizzat bir abd mahkemesi tarafından resmen onaylanmış amerikan beslemesi, buyuk ortadogu projesinin turkiye destekcisi cemaat oldu camia! Niye, yilanmi kacti? Hani Kuran’in bahsettigi cemaattiniz, nooldu?! haa update yapilmasi mi gerekiyordu, heyy dude, give me a five man.

    Yesil kusak projesi’ne giden yol: sinsilik, kuntlesmis, olu bakisli, sahte masumluk zombi duygusuzlugu, hic bir anlam ifade etmeyen sahte gulumsemeler ve zavalli takiyeciler, iftiracilar…"durmadan hazırlanmalıyız, hem de hiç durmadan... zamanı gelince uygun boşluk bulunca maratona geçeriz ve dikkatli olmalıyız. erken harekete geçersek tepemize binerler. başka kuvvetler var bu ülkede. bunları hesap ederek temkinli yürümekte yarar var... adliyede, mülkiyede ve devletin kurumlarında yer alan arkadaşlarımızın varlığı, ferdi mevcudiyetler olarak geğerlendirilmemelidir. yani bunlar gelecek adına bizim o ünitelerde garantimizdir gayemizin teminatıdır. Mister Gulen"
    Cemaatin hakimi Ekinci avukatlarimizin yapıtigi yayın yasagi talebinin reddine karar verdi. Neyin adaletini bekliyorsunuz!?

    Onlerinde fazlaca secenekte kalmadi artik, ya Aziz Baskani taraftardan soyutlayacaklar yada taraftarlari bozacak karistiracaklar! Bu yuzden butun taraftar gruplari herhangi bir katagulleye hazirlikli olmali.
    Bu zamana kadar bize dokunamamanin sebebi taraftarin direncidir!
    Direnise Devam!!!

  3. Akaliptos dedi ki...

    Aynen imzaliyorum yukardakileri. Hatta G. Antep'in UEFA ekonomik, fairplay vs, kriterlerini saglamamasina bile sebep olarak Y. Demireoren'in Baskan olmasini, dolayisiyle FB'yi dusurememenin cezasi olarak adlandiriyolar.

  4. BOSS dedi ki...

    İyi bildiğinizi iddia ettiğiniz dilden yazayım.
    Hani, dindar gençlik yetiştirme ya sevdanız. İşte, bir tanesi şu an bu yazıyı kaleme alıyor.
    Ma'un suresini bilir misiniz?
    Bilirsiniz de, anlar mısınız?
    O, hep küçümsediğiniz günahkarlar var ya, hani başları açık olduğu ve ara sıra içtikleri içki yüzünden aşağıladığınız insanlar.
    İşte onlar zulme karşı sessiz kalmamak adına; Silivri'nin soğukunu, Çağlayan'da gecenin ayazını yediler de sadakatleri ve tutkuları uğruna sevdalarından vazgeçmediler.
    Adalete ulaşmak için, yılmadan, yıkılmadan ve korkmadan mücadele eden insanlar için Allah; "Rahmetim, asla sizin tahmin edemeyeceğiniz kadar büyüktür ve sizi kuşatmaya yeter" diye buyuruyor.
    Peki, insanlara haksız yere zulmeden, topluma acı çektiren, gencecik yavruları ve yetimleri ağlatanlar için ne diyor yüce Yaradan; "Cehennem ateşini sizler için hazırladık"
    Ve...
    Tüm bu alçak eylemleri, namaz kılarken yapanlara da Ma'un suresiyle sesleniyor;
    "Lânet olsun o namaz kılanlara ki, onlar namazlarını ciddiye almazlar, namazlarıyla gösteriş yaparlar ve yetimi itip kakarlar"
    Şeytanı da böyle lânetlemişti Allah.
    Sinsice, kurnazca ve acımasızca yaklaşarak Adem'e zulmettiği için...
    Ama, en azından şeytan; yardımcıları vasıtasıyla o zamanın iletişim araçlarını kullanarak, Adem aleyhine bir "kara propaganda" başlatmamış, cinler ve melekler nezdinde Adem'in suçlu olduğu algısını oluşturmaya çalışmamıştı.
    Sizi tebrik ediyorum.
    Şeytan bile bu kadar kötü olmayı başaramamıştı.

Yorum Gönder