Cerrah Baksana Biber Gazı Atsana


foto


Madem İstanbul 1936 Almanya’sından emniyet müdürü transfer etmiş bulundu, pala pala bıyıklarıyla yüzdeyüz Türkçe bu asayiş sistemi biber gazlarıyla bütün olumsuzlukları yok ediyor, biz de bundan mahrum kalmayalım. İşte öneri: Fener şampiyon olsun, Taksim’de buluşalım. Cerrah’ın biber gazı varsa sarhoşluktan dönen başımız, iktidarın Cerrah’ı varsa bizim Taksim meydanımız var.

3 comments:

  1. PVH dedi ki...

    Tribune gidip gelenler, ozellikle deplasmancilar zaten iki haftada bir mutlaka yeni cikan biber gazinin tadina bakar. Bu bakimdan zaten gurme olmuslardir. Bilmem soylememe gerek var mi polis tribunde de her zaman asiri siddet uygular, bir kisiye 10 kisi dalar ve cogu zaman olaylarin asil sorumlusudur. 4 sene once Akatlar'daki basketbol macinda 100 tane Fenerli vardi, mactan sonra en az 200 polis mac bittikten sonra cikarmayip cembere almis ana avrat kufur ediyordu. Tabii sebebini ogrenemedik ama soru soranlari da 10 kisi araya alip tekmeledikleri icin "neden?" de diyemedik. Her hafta yurdun bir yerinde mutlaka tribunde polis siddeti yasaniyordur, ama Turkiye'de taraftarlar holigan, siddet egilimli, psikopat, olay cikaran insanlar olarak bilindigi icin bu "orantili" siddet medyanin pek tepkisini cekmez, insanlar da muhtelemen "oh iyi olmus, bunlar tehlikeli adamlar" der gecistirir. Iki sene once Manisa'da Fenerbahce taraftarina yapilan vahsi saldiriyi iyi hatirlamak lazim. Coluk cocuk demeden ezmisler, yere dusmus kim varsa 30 polis suratina basip gecmisti. Gecen sene Sami Yen deplasmaninda Gs taraftari karsilik verdi diye 1 hafta agladilar, yok dayak yedik, yok kulagimizi kopardilar diye. Sayilari fazla yuzleri maskeli olunca pek kufurbaz, delikanli olurlar ama dayagi yiyince de masum birer kelebektirler.

  2. aethewulf dedi ki...

    abi tespih çevireydiniz, çevşenleri gömleklerden çıkartıp hocaefendinin kerimutallahını göstereydiniz, yediğiniz copların sayısı düşerdi.

    sonra toplu halde "türkiye laiktir laik kalacak" ve milli sloganlardan "şehitler ölmez vatan bölünmez" diyeydiniz cop yemek ne kelime polis kolunuza girer sizle beraber tezahürata başlardı.

    en olmadı "naranaynay naranaynay bir başkadır benim memleketim" lay lay laylay laylay lay

    polis dediğinin şarkın kadar copu var.

  3. Adsız dedi ki...

    biber gazı sıkıyolar abi insanlara ne bunlar denek faremi ayıp ya

Yorum Gönder