Öpmedim ki Öpmedim ki



Torres, "Liverpool armasını hiç öpmedim ki" demiş. Hemen tanıdık geldi tabii. Büyük yetenek Kazım da aynısını söylemişti. Torres'in takdir edilecek tarafı, kıvırmaya çalışmadan "benim amacım çıkıp gol atmak, profesyonel futbolcuyum, gol atıp arma öpen de var ama benim amacım kulübe faydalı olmak, gol atmak" demiş. "Benim dayım zaten Londralı, ayrıca çocukken Chelsea kombinem vardı" da diyebilirdi. O kadar da değil diye düşünmüştür, düşünebilen bir adam neticede.



3 comments:

  1. yunus bilge dedi ki...

    bu konuda torres de masum değil. a. madrid forması giyerken liverpool transferi sırasında pazubandında "you'll never walk alone" yazıyordu mesela. "liverpool arması öpmedim ki" lafı da havada kalıyor bu yaptığıyla.

  2. gerilerden gelen kemalettin dedi ki...

    benim duyduğum kadarıyla torres demiş ki "liverpool formasını öpmedim, chelsea formasını da öpmeyeceğim, bir forma öpecek olsam atletico'nunkini öperdim, onu bile öpmedim." bence gayet mantıklı konuşmuş.

  3. Fayrap dedi ki...

    kararı liverpool taraftarına bırakmaktan yanayım. nasıl kazım hakkında bizim duygu ve düşüncelerimiz kayda değmeliyse, liverpool taraftarının fernando torres hakkındaki kanaatleri de önemlidir. liverpool'u şampiyon yapacakmış gibi geldi torres, vefalı liverpool taraftarı da ona ilan-ı aşk etti, haftalarca aylarca. dağ fare doğurduktan sonra bile umutlarını korudular. bu konuda bize benziyorlar. biz de kazım için çok umut besledik, olmadı, nasip değilmiş. ama torres liverpool için en önemli oyuncuydu, büyük hayal kırıklığı oldu, şimdi taraftar tarafından hain ilan edilmesi, liverpool'a karşı ilk maçında chelsea formasıyla gol atamaması, liverpool'un ne yapıp edip efsane dalglish yönetiminde chelsea'yi yenmesi son derece dramatik ve liverpool'a yakışır bir bütün senaryo haline geldi. kazım bizim için bu kadar vahim bir oyuncu değildi zaten. aklıma böyle bir oyuncu da pek gelmiyor. belki hasan vezir. çocukken raşit çetiner'in galatasaray'a transfer olmasına üzülmüştüm, ama o da defans oyuncusuydu zaten.

Yorum Gönder