Bir Mağlubiyet Nedeni Olarak Negatif Enerji



"Finalden 2 gün önce MHK Başkanı Metin Şahin’i arayarak Engin Kennerman’ı istemediğimizi söyledim. Kendisi bize negatif bir enerji veriyor. Banvit maçında Chatman’a teknik faul çalarak oyuncumuzun motivasyonunu düşürdü. Finale atanmamasını istedik ama Metin Şahin uyarımızı dikkate almayıp bize hakemlerin maçı iyi yöneteceğini söyledi. Sonuçta da yaptığı kritik 2-3 hatayla maçın kaderini etkiledi. Biz Engin Kennerman’ı maçlarımıza istemiyoruz."

Salsabasket'in haberine göre Beşiktaş yöneticisi Hasan Bozkurter böyle buyurmuş. Futbolu anlamak kolay olduğu için penaltımızı vermedi, ofsaytı çalmadı diye hakem eleştirebiliyorlar ama basketboldan anlamadıkları için olayı meteafizik boyuta çekmiş Hasan Bozkurter. Engin Kennerman negatif enerji veriyormuş,bir sonraki adımda da kendisinden Aziz Yıldırım hakemleri yoga kursu altında hipnotize edip Beşiktaş aleyhine kararlara yol açıyor gibi bir ifade beklemek lazım. Chatman 'ın psikoloisi adamın parasını 2 ay ödemeyip bir ay ödemenizden, kadro dışı bıraktıktan bir hafta sonra kurtarıcı olarak geri çağırmanızdan falan bozulmuş olmasın. Kovduğu adamla kol kola basın toplantısı yapabilecek trajikomiklikteki Beşiktaş yönetimine yakışır açıklamalar. Durmak yok s.açmalamaya devam

5 comments:

  1. Adsız dedi ki...

    kardeşim gidin tedavi olun ya , doktor lazım bunlara biz unuttuk gitti , bunlar 38 yıl daha unutmaz .

  2. jbck dedi ki...

    Ben bir tek şeyi anlamıyorum bu sene Fenerbahçe Ülker Euroleague'de önce gruplarda sonra Top16'da karşılaştığı her takımı en az bir kere yenmiş durumda, Beşiktaş CT'ya mı yenmesi garip, hakeme bağlama ihticayı duyuyorlar mağlubiyetlerini.

  3. Cengiz dedi ki...

    Çapı kadar konuşuyor herkes... Biz kazandığımız kupaya sevinmek yerine kaybettiğimiz Mirsad'a üzülüyoruz. Nasıl koyduk Beşiktaş'a muhabbeti yapmak yerine Eurolague'de 3 uzunla ne yaparız diye düşünüyoruz.

  4. mori kante dedi ki...

    ama böyle yapmasınlar hakkaten üzülüyoruz :(

  5. jbck dedi ki...

    Bu arada Taurasi'nin cezası geri çekilmis, bu rezaletin hesabını kim verecek?

Yorum Gönder